Måndagskväll

Hej min vän,

Hoppas din måndag har varit jättefin. Det märks att våren är på väg hit till öland för vi såg både vintergäck & snödroppar jag & Daries på vår promenad. Men så blåsigt, vi höll på att blåsa bort, så efter långpromenaden bjöd vi in oss på på fika hos mormor & morfar. Kaffe & nästan sju sorters kakor, inte alls tokigt. Nomi har varit med mamma till simhallen & ska sova över tills imorgon, jisses så tomt det vart. Bara Molly och jag i stugan- men jag har hunnit jobba massa så tiden har gått snabbt 🙂

Snart blir det tv:tittande och prova chokladen jag fick till alla hjärtansdag. IMG_5542

Jag gillar ju dokusåporna som Robinson, Bonde söker fru & Ensam mamma söker så nu sitter jag och väntar på att ”Stjärnorna på slottet” ska börja. Har ni sett det och vad tyckte ni ? !

IMG_5552

Tv-tittande och äta chokoladpraliner blir det idag och imorgon är det restaurangbesök inbokat. Vi ska fira Fanny ( min systerdotter ) som fyller 17 år, jisses vart tar tiden vägen.  Och sedan blir det eftermiddagsfika med Therese som kommer hit med sin dotter Victoria som är lika gammal som Nomi, roligt.

Men vi hörs mer imorgon, har en riktigt god laxrätt jag ska tipsa om då.

Trevlig kväll.

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Cecilia
9 år sedan

Måste bara få säga att jag är så glad och tacksam för dig och din blogg. Idag har jag vispat ihop en cheesecake med maltesers som ska bjudas på till nästa helg. Det bästa med dina recept är att jag vågar prova även när jag väntar gäster för jag vet att det blir succé.
Tack för all inspiration!

Madelene
9 år sedan

Vart får man tag på denna Underbara ”chocklad bukett”?

Ulle
9 år sedan

Hej! Har du läst el sett mr grey filmen/böckerna? Kram

ISA
9 år sedan

men så gott och mysigt. perfa kväll!

Annika
9 år sedan

Såg ”Stjärnorna på slottet” enbart för att det spelades in i vår lilla by. Men det var ett riktigt trevligt program visade det sig!! Tack för inspirerande recept och goda fredagsmiddagar 🙂

9 år sedan

Åh, vad gott. Älskar dessa praliner.

Nästa inlägg

Fettisdagen och recept på semlor

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x