Damernas Värld & Snygga Iittala glas

 

sponsorskyltdv

 Hej där,

Här kommer lite bilder på helgens dukning, vitt & blått funkar alltid om du frågar mig. Och så de fina Iittala glasen är pricken över I:et. Jag har även dessertglasen från iittala som är så tjusiga att servera efterrätter i, både pannacotta & glass blir festligare att servera i glas på fot tycker jag.  Och nu kan jag i samarbete med  Damernas Värld erbjuda ett kanonerbjudnade. 8 nummer av Damernas Värld plus dessa fyra fina Iittala glas, så långt lagret räcker.

IMG_5219

Jag ville ha en vårig dukning då jag hade en så härlig bukett hemma med pärlhyacinter. De doftar fantastiskt i hela köket.  IMG_5206

IMG_5196

Och imorgon blir det en runda till second hand-butiken igen, se om de fått in mera vackert blått porslin. Vi har nämligen fyndat  ett stort skåp nu till köket och det ser lite glest ut där än så länge. Vill gärna blanda gammalt & nytt, design & enkelt bruksporslin.

IMG_5074

Prenumerationserbjudandet: 8 nummer och fyra vackra Iittala glas, för bara 299 + frakt 79 :-  Klicka här för att komma till erbjudandet. Och för er som redan får hem tidningen i lådan så kommer ni hitta mig & mitt matreportage där i Mars eller kanske April

Lite pirrigt, men hoppas ni kommer gilla det.

IMG_5260

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Jenny
9 år sedan

Varifrån kommer bordstabletterna? Jättefina!

Jenny Warsen
Reply to  Jenny
9 år sedan

Tack 🙂
Jag köpte dem på royaldesign.se

Vilma
9 år sedan

Är ett jättestor fan av din bakkonst Jenny och tycker att din blogg är superbra! Ger jättemycket inspiration och många goda recept som oftast är väldigt enkla att göra 🙂 Måste därför tipsa dig om världens godaste cheesecake som även mina gäster som inte gillar blåbär älskade! http://carinasbakkonst.blogspot.se/2011/08/blabarscheesecake-pa-kladdkaksbotten.html#links

Klara
9 år sedan

åh vilka fina bordstabletter!! Var har du hittat dom? 🙂

Jenny Warsen
Reply to  Klara
9 år sedan

Tack,
jag köpte mina på royaldesign.se

9 år sedan

Vart har du köpt underlägsen :)?

Nästa inlägg

Alla hjärtansdag ♥

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x