Blått är flott

Godkväll i stugorna, 

Nu har jag precis landat i tvsoffan efter att ha jagat iväg de sista dammråttorna från golven, och det doftar skurmedel i hela huset. Nice! Idag så blev det en tur ner till Second hand och jag hittade flera söta koppar och små muggar till samlingen. Jag tycker att blått porslin är så himla vackert och så letar jag bara någon fin möbler att förvara det i.

Blått är flott – och flera udda koppar och kannor är bara charmigt tycker jag

IMG_4642

Kannan i bakgrunden har jag fått av Karin, men resten är dagens loppisfynd.

kaffe

 

Fortsatt trevlig kväll på er!
Hörs mer imorgon.

2

2 responses to “Blått är flott

  1. Sani skriver:

    Vad fina!! Vilken second hand köpte du de på, tips på andra second hand-affärer som man kan besöka? 🙂

  2. Bengtaria skriver:

    Älskar att duka med udda servis! Finns så många vackra porsliner så känns tråkigt att bara ha en sort 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *