Blått är flott

Godkväll i stugorna, 

Nu har jag precis landat i tvsoffan efter att ha jagat iväg de sista dammråttorna från golven, och det doftar skurmedel i hela huset. Nice! Idag så blev det en tur ner till Second hand och jag hittade flera söta koppar och små muggar till samlingen. Jag tycker att blått porslin är så himla vackert och så letar jag bara någon fin möbler att förvara det i.

Blått är flott – och flera udda koppar och kannor är bara charmigt tycker jag

IMG_4642

Kannan i bakgrunden har jag fått av Karin, men resten är dagens loppisfynd.

kaffe

 

Fortsatt trevlig kväll på er!
Hörs mer imorgon.

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sani
9 år sedan

Vad fina!! Vilken second hand köpte du de på, tips på andra second hand-affärer som man kan besöka? 🙂

9 år sedan

Älskar att duka med udda servis! Finns så många vackra porsliner så känns tråkigt att bara ha en sort 🙂

Nästa inlägg

Skinkpaj med ädelost

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x