Till ostbrickan

Hej där,

Nu har gästerna åkt hem, och vi har dukat av & diskat klart. En väldigt nöjd & glad 6åring har det varit här hemma idag, massa fina paket har hon fått också. Sen följde Nomi & Melvin med Farmor hem till kalmar och ska stannar där tills imorgon. Så kvar är bara jag & Jonathan här i stugan och det blir en filmkväll för oss och en liten ostbricka.   Jag sprang på små söta ostar på mataffären häromdagen, dessa röda brukar väl alla ha till sin ostbricka.  Dessa smakar cheddar och var en härlig färgklick, jag köpte mina på Willys. Ett erbjudande så varje förpackning kostade 10 :-  tips till er som gillar ost.

ost

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
9 år sedan

Vilka små raringar till ostar. Verkligen frsetande. Måste kolla på Willys 🙂

Nästa inlägg

Vita Kexchoklad

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x