Året som gått….

rosor

Nu kan man läsa i var & varannan blogg om en liten årssummering och förhoppningar & drömmar inför 2015. Och jag ska inte vara sämre jag, det har varit ett spännande år och det har hänt mycket på jobbfronten. Jag har jobbat väldigt mycket i år, fast det är så roligt så jag får så mycket energi både från er & att se hur bloggen uppskattas.  Framförallt har jag arbetat ännu mer med fotojobb & mer med recept och prövat mig fram. Det kanske allra roligast med mitt jobb är att sedan läsa att ni prövat recepten och att ni gillar dem, det gör mig stolt så in i norden.

Hur var jobbåret 2014?
Jobbåret 2014 har varit väldigt  roligt. Och då extra roligt att matbloggen dubblade sig flera gånger om. Den klassas numera som en av top 10 mest besökta proffsblogg i sverige. Här kan ni se bloggportalens statistik. Det största steget för mig personligen var att jag i år startade upp mitt egna aktiebolag, det var en stor milstolpe.

Det sämsta med jobbåret 2015?
Något sämsta har det väl egentligen inte varit… Men det har varit lite för mycket jobb, jag borde stänga av mobilen & lägga ner datorn efter klockan 18.00. Det är inte så att mailen försvinner bara för att jag inte svarar på den klockan åtta på kvällen. Å andra sidan så tycker jag att det är roligt, men jag ska bättra mig nästa år.

Hur många blogginlägg har skrivits i år ?
* Räknar efter i statistiken*  Och med detta blir det 610 stycken för 2014. Som ni kanske redan vet så sker det mesta av mitt jobb utanför datorn ( dvs den tiden jag planerar, förbereder, handlar, prövar recept, fotograferar och jobbar med papper & mail os.v ) Så det är en väldigt liten del ni ser att det arbetetet på bloggen.

Vilket blogginlägg har fått mest uppmärksamhet ?
Det är utan tvivel världens godaste kladdkaka. Klicka här för recept

kladdkaka

Har någon i din närhet fått barn?
Ja, Jonathans kusin Erica & hennes man fick en liten Oscar. Och min lillasyster & hennes Tobias fick lilla Mila. Som jag &  Jonathan är stolta gudföräldrar till.

Någon av dina vänner som gift sig under året?
Nej, inte detta året- men nästa år bjuder på lite bröllop. Så härligt!

Något som gjorde dig ledsen detta året?
Ja orättvisor, fattigdom och sjukdomar. I år är nog det året jag skänkt mest till välgörenhet.

Något som gjorde dig särskilt glad ?
Ja min familj & mina vänner ( såklart) Och när vi ”hittade” vår sommarstuga efter att ha letat länge.

Vad gjorde du i sommaren 2014 ?
Tokrenoverade den slitna sommarstugan vi blev ägare till. Det slipades, målades och skruvades altan hela långa sommaren. Jag hann med att sola lite också- medan vi målade om utsidan av huset 🙂

sommar

Vill ni kika på före & efter bilderna från sommarhuset så finns de i denna kategorin HÄR

Vad önskade du att du gjort mer under 2014 ?
Läst mer böcker, latat mig mer och såklart rest mera.

Vad önskade du att du gjorde mindre?
Slösurfat, och valt bort mina löprundor.

Vilka utlandsresor gjordes under året? 
New York, Thailand …. och ja Danmark om det räknas.

Förhoppningar inför 2015 ?
Jag har många planer för 2015, och vet att detta kommer bli ett riktigt roligt år. Jag har nya planer som rör bloggen och förändringarnas vindar blåser över sidan. Är det inte spännande så säg 🙂 Och nej det är ingen bloggflytt i sikte, men det kommer hända nya saker. Och mer om detta kommer ni att kunna läsa när tiden närmar sig. Sen ska jag prova mängder med nya recept det blir mycket matlagning, sylta, safta & baka – det är i köket bland alla kastruller jag trivs bäst.

Nyårslöfte ?
Jag tror inte på nyårslöften som innefattar träning och så- så det stryker jag med en gång från min lista.  Men jag har taggat & bestämt mig för att jag ska tro mer på mig själv nästa år. I år har jag tackat nej till alldeles för många spännande mat & fotojobb för att jag inte riktigt vågat  ( rädd att misslyckas ) Det kommer inte ske nästa år, det är mitt löfte till mig själv. Att tacka Ja fast det känns nytt & nervöst.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Nu har jag berättat lite om mitt år, själv är jag mest nyfiken på vilka ni alla är som har hittat hit under åren som gått.

Kan du  inte berätta kort i kommentarsfältet  :

Vad heter du ?
Hur gammal är du? 
Vart kommer du ifrån? 
Och hur hittade du hit ?

0
Prenumerera
Notis om

148 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Annika
9 år sedan

Hej Jenny!
Jag heter Annika och är 47 år ung 😉
Bor nere i Skåneland, närmare bestämt Malmö
Hittade till dig via Hannah Widells instagram, så glad över det!
Har testat ett par olika recept du delat med dig av och det har alltid varit uppskattat!
Keep on med detta så lovar jag följa och inspireras, av både mat, gosaker och inredning 🙂
Kram och Gott Nytt År!! <3

Jess
9 år sedan

Hej! Jag heter Jessica och kommer att nolla nästa år (med siffran 4 framför) vilket jag faktiskt ser framemot :)Bor på Österlen, som alltid är vackert men alltför öde på vintern.Har läst din härliga blogg sedan den fanns hos Pernilla Wahlgren. Till vår nyårsmiddag kommer vi att göra Snickerscheescake 🙂
Gott Nytt År!

Ewa
9 år sedan

Hej!
Jag heter Ewa och är 40 år. Bor strax utanför Ludvika, i Saxdalen.
Fick tips om din blogg av en arbetskompis och största delen av den mat jag lagar hämtar jag ur din blogg. Många enkla men goda recept som behövs i vardagen.
Gott nytt år!!!

jenny
9 år sedan

Hej Jenny! Jag heter Jenny och jag är 30 år. Jag bor i Ljungby. Jag har fått stor inspiration från din blogg och jag tror jag hittade den via Facebook. Tack för en bra blogg! ! Gott nytt år!

Eva-Britt
9 år sedan

Hej!
Jag heter Eva-Britt och är 58 år. Bor på landet strax utanför Hjo vid Vättern.
Min dotter visade mig några av dina recept en dag, och sen dess är jag fast.
All lycka till dig och alla andra inför det nya året.

Petra
9 år sedan

Hej!
Petra heter jag och bor i Mariestad. Fyller 30 om 2 veckor

Petra
9 år sedan

Allt kom inte med..
Började läsa din blogg på Femme å har hittat mycket inspiration både till mat och bakning hos dig. Gott nytt år!

9 år sedan

Det är så himla kul och läsa detta, samt se din utveckling, det är du mer än värd! Jag heter Lovisa, fyller snart 26 år. Fy tusan haha men känner mig inte äldre än 20 😉 Kommer ifrån Gävle men bor nu i Jönköping tack vare studier, kärleken och plugg. Jag fann dig tack vare att jag googlade billig mat haha 😉 Skulle precis flytta hemifrån, kunde knappt laga mat samt jag har ett förflutet med en ätstörning så blev tokig på alla lchf bloggar som finns, bloggar som la så mycket fokus på vikten och ytligheter men så fann jag dig, din blogg och blev kär. Nu har kroppen och jag blivit ett och jag älskar att stå i köket, dina recept är helt underbara och jag börjar bli duktig. Du gav mig en passion, en kärlek till mat. Jag har sagt det innan du har hjälpt mig så enormt mycket, tack för att du är du, att du finns! Tro på dig själv, jag vet att du kommer långt med att vara den du är. Att du ligger på top tio listan är ett bevis. Må så gott och God fortsättning! Kramar

Jenny Warsen
Reply to  Lovisa
9 år sedan

Så himla roligt att höra ♥ ♥ ♥
Och det glädjer mig så att du mår bra nu & att du trivs med dig själv.
Stora kramar

Jenny

Josefin
9 år sedan

Jag heter Josefin och är 23 år. Jag kommer från Luleå men bor sedan fyra år tillbaka i Lund där jag pluggar sista året nu, så sen får vi se var i landet jag hamnar. Jag minns faktiskt inte exakt hur jag hittade din blogg, jag började nog följa den i augusti/september när jag flyttade tillbaka till Lund efter sommaren och skulle börja laga mer mat själv igen efter att ha bott hemma hos föräldrarna. Det kan nog ha varit någon klasskompis som pratade om att hon lagat ett av dina recept till matlådan och sen lite fortsatt letande efter nya matbloggar och inspiration och så hipsvips hade jag börjat följa dig! Några recept har jag hunnit prova, senast var det julgodis. Vitchoklad-fudge var riktigt gott!

9 år sedan

Hej! :))
Cissi, 29 år från Piteå! Hittade dig via mina polare på Insagram och numer följer hela mitt kompisgäng dig:)). Testar dina recept jämt och min son älskar dina kakor! :)))

Har kalas på fredag och typ allt jag bjuder på är från din blogg! ;))

Kraaam

Anki
9 år sedan

Jag heter Anki och är snart 40 år! Hjälp vad gammalt det lät… Jag bor i Karlstad sedan 7 år tillbaka! Jag hittade hit till dig när du var med i Hannahs bloggportal. Jag har sedan fortsatt att följa både dig & Starwoman både här och på Instagram

Anki
9 år sedan

Nu försvann hälften av mitt inlägg.. Tack för en trevlig blogg med många bra mattips och framföralltalla recept! Vill passa på att önska dig ett Gott slut på 2014 och Ett riktigt Gott nytt 2105!! Kram Anki från Karlstad

Marie
9 år sedan

Jag heter Marie är 39 år och bor i Skåne. Jag hittade din blogg på Pernillas sida. Jag har provat flera recept från din sida och gillat dem alla.

9 år sedan

Jag heter Lisa Larsson, är 48 år och bor i underbara Borås. Hittade din blogg via Facebook. Det var nån vän som delade. Din blogg är faktiskt den första jag läst, har inte varit intresserad av detta tidigare. Har hittat så många bra recept och har flera arbetskamrater som säger detsamma. Hoppas på en massa god mat 2015 ! Tack för inspirationen 🙂

9 år sedan

Jag heter Anita Wåg Agrimanaki och är 51 år. Jag är från Bollnäs men bor på Kreta sen 22 år tillbaka. Jag hittade din blogg när jag letade recept på internet och om jag ska erkänna så har jag ännu inte följt något av recepten eftersom jag sällan följer recept…men jag älskar dina matbilder.

9 år sedan

Jag heter Angelica, är i sena 20-årsåldern och bor i södra Norrland. Hittade din blogg när jag var på jakt efter en rolig matblogg att följa.

Tack för trevliga recept.

Victoria
9 år sedan

Hej!
Jag heter Victoria och är 20 år. Bor i Lerum som är en kommun utanför Göteborg och jag tror jag hittade din blogg för ett par år sedan när jag googlade på recept. Tack för att du räddat bjudningar, vardagskvällar och tråkiga luncher med dina fina recept! Annars hade jag nog suttit där med tacos och tacosrester till allt haha! 🙂

Jenny
9 år sedan

Jenny heter jag, 33 år och bor i Gävle. Läser din blogg dagligen och har gjort sedan ett par år tillbaka då jag hittade den när jag googlade recept. Tack för en mycket bra blogg full med inspiration! Önskar dig ett riktigt gott nytt 2015

9 år sedan

Hej! Susanne heter jag, är 38 och bor i Östergötland men kommer från Malmö egentligen. Såg din blogg i ett inlägg på Facebook och sen dess har jag provat många av dina recept! Allting är supergott! Jag gillar laga mat och speciellt baka samt prova nya recept. Stort tack för alla goda recept du lägger upp och all inspiration! Ha en trevlig Nyår! 🙂

Josefine
9 år sedan

Josefine heter jag, 21 år från gävle. Hittade hit för något år sedan när jag flyttade hemifrån och sökte recept 🙂 Tack för grym inspo!!

Jeanette
9 år sedan

Jag heter Jeanette är 37 år och bor i Vellinge. Hittade din sida redan på tiden hos Pernilla Wahlgren tiden. Har lagat, bakat och bjudit på så mycket gott från din sida! Är sämre på att kommentera så det får jag bli bättre på 2015:) Gott nytt år!

Kjerstin
9 år sedan

Hej, jag heter Kjerstin och är 68 år och bor i Stockholm.
Jag fick tips om din blogg av min dotter för något år sedan och har följt den nästan varje dag. En stor del av mina väninnor följer också din blogg.
Dina recept på mat är verkligen toppen, jag får sån insperation att laga mat. Recepten på alla bakverk som du lämnar är även det toppen. Till julfirandet med släkten hade jag gjort flera av dina recept på ”fudge” vilken höjdare må du tro. Efter detta har flera av min släkt varit inne på din blogg och är lika förtjusta som jag är. Dina fotografier är även toppen, duktig fotograf. Önskar dig ett GOTT NYTT ÅR.

Helena
9 år sedan

Hej Jenny! Jag heter Helena och är 35 år. Bor i Bankeryd utanför Jönköping, men kommer faktiskt ifrån Växjö och Högstorp där jag bott mina 18 första år

Emma
9 år sedan

Jag heter Emma och är 21 år, kommer från finland. En kompis tipsade mej om din blogg när jag behövde matinspiration då jag började studera och har varit fast sen dess! 🙂

Marita
9 år sedan

Jag heter Marita och är 54,kommer från Österbotten i Finland. Kom hit via nåt recept jag letade efter och blev fast.

Olivia
9 år sedan

Hej Jenny!
Jag heter Olivia, är 20 år och kommer från Blekinge. Hittade hit efter att ha fått din supergoda blåbärscheesecake länkad! Sen dess har jag läst din blogg dagligen och mitt intresse för mat och bakning har blivit stort. Stor eloge till dig för all tid du lägger ner och tack för alla smarriga recept.
Gott nytt år 🙂

Linda
9 år sedan

Vad heter du ? Linda

Hur gammal är du? 41

Vart kommer du ifrån? Ursprungligen från Öland Färjestaden närmare bestämt lämna Öland 1991 hitta min kärlek i Stockholm & här trivs jag bra och har nu 2 st barn , eller barn kanske är å ta i Killen är 19 & flickan är 16.

Och hur hittade du hit ? Oj det var länge sedan det var på den tiden du skrev hos Pernilla W. Kollar in hos dig varje dag, många goda & härliga recept har det blivit sedan dess.
Önskar dig ett gott 2015
Linda

Agneta
9 år sedan

Hej Jenny. Agneta heter jag och är 50 år kommer från Halmstad. Fick höra om dig på ett kalas. Blev nyfiken och kikade på din blogg. Det ångrar jag inte. Dinarecept och matsedlar gillar jag och har provat många. Inrednings bilderna är så inspirerande, gillar att det inte är dyningar du visar. Ska fortsätta att följa dig 2015. Gott Nytt år.

Malin
9 år sedan

Hej, Malin heter jag. Är 28 år och bor i Jönköping. Har hängt med sedan Pernillas värld-tiden. Har testat massor av dina recept och har aldrig blivit besviken. Nu senast gjorde jag din pastasås på julskinka, SÅ god!! Mitt nyårslöfte ska nog bli att jag ska bättra mig på att kommentera på de bloggar jag läser och komma igång med min egen bakblogg som jag påbörjade för nästan 1 år sedan ;-p Gott Nytt År!

Malin
9 år sedan

Hej Jenny! Jag heter Malin, är 28 år och bor i Norrtälje. Har följt dig sen bloggen fanns hos Pernilla! Min sambo tillber dig likt en gud varje gång jag gör din daimcheesecake med kolasås! Dock görs den alltför sällan här hemma enligt honom! Ska testa några av dina thai-recept och dumlekakorna snart, har en lista att beta av!!

Kram Kram :))

Anette
9 år sedan

Hei! Jeg heter Anette og er 45 år. Jeg bor i Oslo, Norge, og har fulgt deg siden du var hos Pernilla Wahlgren:) Flott matblogg som jeg bruker mye 🙂

Jenny
9 år sedan

Hej
Heter Jenny och är 36 år. Bor strax norr om Helsingborg! Gift och har en dotter. Hittade din matblogg när du bloggade hos Pernilla Wahlgren. Läser dagligen men dålig på att lämna ett litet spår efter mig…. Provar ofta recepten och är alltid nöjd! Önskar dig, familjen och alla här inne ett riktigt gott nytt år!

Jenny
9 år sedan

Hej!!
Jag heter Jenny, är snart 37 år o kommer från Växjö. Jag började följa dig för ett par år sen när jag hade din söta dotter på förskolan o då fick reda på att du hade en blogg på Pernillas värld. Sen har det bara rullat på o jag är inne varje dag för att läsa vad du skriver. Har även testat en del av dina recept som ju är både enkla o hyfsat billiga o såååå goda. Försöker så ofta det går att få fler att testa din sida…
Tack för en jättebra blogg o lycka till med allt nytt!!
Gott nytt år!!

liselotte
9 år sedan

Hej! Liselotte heter jag, är 43 år och bor i Stenungsund ( Västkusten, 4 mil norr om Göteborg) Tror jag hittade till din blogg när du var på Femme, följer andra bloggar där. Följer ofta dina recept, jättegod mat och enkla recept. Gott Nytt År, Liselotte.

Matilda
9 år sedan

Hej!

Jag heter Matilda och är 33år, bor i dalarna närmare bestämt Falun. Jag älskar att laga mat men kan verkligen inte laga mat utan recept, så jag vill tacka dig och alla andra fantastiska mat bloggare utan dig/er skulle det helt enkelt inte funka. Du ser till att maten är varierande, väldigt enkel och framför allt väldigt god som min familj får ta del av. Din blogg är den jag tittar in och gör mest efter flera ggr i veckan <3. Jag tror att jag hittade dig via någon efterrätt på kryddburkens sida. Gott Nytt År ser fram emot din mat 2015.

Matilda

Vickan
9 år sedan

Jag heter Vickan och är 20 år! Bor i Lund och pluggar HR. Största intresset är mat och på så vis hittade jag hit! Numer slänger jag alltid upp bloggen i mataffären, om jag inte redan gjort det på tåget! 😉

Ulrika
9 år sedan

Jag heter Ulrika, är 40 år, bor i Kristianstad. Jag har hängt med sedan Pernilla Wahlgrens bloggsida. Vad spännande med lite nytt på blogg nästa år, men jag tycker den är jättebra som den är!! Gott Nytt År. Jag lånar ett av dina recept på pannacotta till i morgon.

Gunilla
9 år sedan

Hej! jag heter Gunilla och är 64 år. Fick rekommendation från min yngsta dotter om att följa dig på Instagram, så det gör jag sedan i höstas. Finns mycket bra där fast just nu har jag misslyckats med en Pannacotta, har aldrig gjort sån innan och vågar nog aldrig prova igen. Annars gillar jag dina recept, särskilt bakningen då. Jag bor i Solna och jobbar extra på en förskola är annars sjukpensionär på halvtid. Önskar dig ett riktigt bra kommande 2015.Kramar

Inger Sjöö
9 år sedan

Jag heter inger och är OK då 64 år.
Blev tipsad av en väninna om Jennys matblogg för hon hade gjort dina goda dajmbiskvier.
Alltid kul att lära sig lite nytt och också att läsa om din stuga på Öland.

TOswede
9 år sedan

Hej Jenny!
Ulrika heter jag, 44 år, bor sedan många år tillbaka i Toronto. Jag älskar din blogg och har lagat massor av dina recept! Lagar nästan bara efter svenska recept och mest dina! Tror jag hittade dig på Pernilla Wahlgrens portal och blev fast! Många av mina vänner här vill alltid att jag översätter dina recept eftersom jag alltid pratar om all god mat jag lagar, tack vare dig! Eftersom jag har tre små pojkar måste maten gå snabbt att laga och det är jutt ditt motto! Det jag gillar med din blogg är att den är normal och inte en massa tramsiga selfies hela tiden, som så många andra är fyllda med! Önskar dig all lycka och framgång 2015! Du kommer att ha ett fantastiskt år! Tro på dig själv, vi är många som redan gör det och backar upp dig! Keep up the good work! Kram Ulrika

Lotta
9 år sedan

Hej
Jag heter Lotta och är 49 år. Bor i Jönköping.
Hittade din blogg hos Pernilla Wahlgren och har
följt den seden dess. Älskar alla dina recept!

Carina
9 år sedan

Jag heter Carina,är 53 år och kommer från Piteå. Jag minns inte hur jag började läsa din blogg. men 2009 insjuknade jag i MS och hamnade i rullstol,då började jag sitta vid datorn,något jag inte alls varit intresserad av tidigare. Sen började jag läsa olika bloggar och hittade även din så småningom,så nu läser jag den varje dag:-)

Sanna
9 år sedan

Jag heter Sanna 49 år och bor i Växjö. Hittade dig på Pw blogg/ det bästa är att du har enkla recept och blandat innehåll. Tycker tyvärr flera bloggare försöker pracka på massa skräp på oss bloggläsare , och jag hoppas du håller din blogg fri från sådant:-)önskar er ett Gott Nytt År kram på dig..

Anna
9 år sedan

Anna heter jag, 32år och bor i Helsingborg i Skåne. Har två barn. Hur jag hittade hit kommer jag inte ihåg men jag testar dina recept flera gånger i veckan, älskar de! Å återkommer till många. Har berättat om din sida för många med. Gott nytt år!

Karin
9 år sedan

Jag heter Karin, är 48 år gammal och bor i Örebro. Hittade din blogg av en slump när jag letade efter ett recept. Nu är det den första jag läser varje dag, och vad mycket gott jag har lagat…

Ulrika
9 år sedan

Ulle heter jag, är 40 år och bor i Moheda. Din blogg kom upp i mitt flöde på Facebook så jag var tvungen att kolla vad det var alla gillade

Ulrika
9 år sedan

Hej!
Ulrika heter jag o är 44 år gammal. Bor iNybro 🙂
Hittade dig på Pernilla W´s blogg sida.
Tack för alla fina bilder du delar med dig av’

Åsa
9 år sedan

Hej
Jag heter Åsa och blir 30 i nästa vecka. Jag bor i Klockrike som ligger i Östergötland. Hittade din blogg hos Pernillas Värld när jag googlade efter recept. Har hittat mycket inspiration hos dig både när det gäller kakor och mat, tittar allt som oftast in en gång om dagen.
Jag önskar dig ett Gott Nytt År

Carolina
9 år sedan

Hej! Tack för en toppenblogg, har provat massor av dina recept och blir toknöjd varje gång! Heter Carolina, är 32 och bor i Växjö. Blev av min syster tipsad om din blogg för 3 år sedan och har läst sen dess. Ha det bra och Gott nytt år!

Loppan
9 år sedan

Hej!
Jag är en ganska ny läsare på din blogg. Blev varmt rekommenderad att läsa den av några tjejer på jobbet efter att de bjudit på dina goda dumlecookies. Nu går jag alltid in på din sida när jag behöver leta upp något recept och det är alltid ett säkert kort eftersom det garanterat blir gott!

Jag heter Linda, är 35 år och bor i en liten fiskeby vid västkusten. Har två barn och pluggar sista året på högskolan. Om du vill veta mer om mig så jag jag oxå en blogg. Liteavlinda på Devote. Det är dock ingen bra uppdatering på den precis…

Nästa inlägg

Wallenbergare på blandfärs

148
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x