Julpyntat i stugan

Godmorgon,

Nu har jag farit runt och tagit lite bilder från julpyntad stuga, det är ju egentligen inte mycket mer än en liten julgran som krävs för att det ska bli julstämning, sen är det dock roligt att fixa med tomtar och plantera lökar.

Julkgran2

Vi valde en liten gran till stugan, men den blev rätt stor ändå när den kom in. Thelma & Nomi fixade med glitter & julgranspyntet helt själva, medan jag kokade lite mera julgodis.

vardagsrum

Vi har ingen gran på gården, däremot en & annan enbuske, så man får ta vad man har. Klippte några kvistar och stoppade i vatten, blev lite gulligt med de rödrutiga hjärtat.
enris
Köpte även en bukett med krispiga tulpaner til mig när vi hämtade granen, och för en juligare känsla knöt jag en stor röd rosett runt vasen. tulpan

Planer för idag? Vi har väldigt många…. Så nu hinner jag inte sitta här längre.
Vi  hörs om en stund, och det är så roligt när ni lämnar en rad eller två i kommentarsfältet, tack för att ni tar er tid.

Kram

0
Prenumerera
Notis om

19 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Tove
9 år sedan

Hej 🙂 det är första gången ja skriver till dig! Men har följt dig ett tag :)Allt du skriver,bilder är så fint & mysigt & vilka goda recept mat som efterätt :)Du är verkligen inspirerande! Ha de så gott i jul med din fina familj 🙂

Jenny Warsen
Reply to  Tove
9 år sedan

Hej Tove
Vad roligt att du lämnar en kommentar. Så roligt att läsa , tack!
Önskar dig en riktigt god jul också

Kram

Lisa
9 år sedan

Ville bara tacka för en superinspirerande blogg, tycker så mycket om att titta in en stund och hitta nya goda recept och tips. Du är jätteduktig!! God Jul o gott nytt år!!
Lisa

Jenny Warsen
Reply to  Lisa
9 år sedan

Tack gulle du!
Önskar dig en god jul & gott nytt år också.
Kram

Åsa
9 år sedan

Vad fint och trivsamt ni ordnat det! Härligt med den mysiga varma känsla du sprider! 🙂

Undrar två saker, var får du all energi ifrån (med fyra barn måste det väl va fullt upp, barn som blir sjuka och så) och så en lite mer positiv fråga, hur får du tulpanbuketten att stå så rakt och fint? 🙂

Tack för jättefin blogg!

Jenny Warsen
Reply to  Åsa
9 år sedan

Tack snälla 😀 vad glad jag blir!
Energi får jag från min familj, vänner och faktiskt mitt jobb! Jag har världens roligaste jobb ♥
Sen försöker jag att se på livet från ett positivt perspektiv, godisskålen är halvfull och inte halvtom. Tror allt blir roligare när man inte hittar fel eller bekymrar sig över småsaker man inte kan påverka.

Och tulpanerna… jag brukar klippa min skaft rätt så kort, de växer mycket ….. Men efter ett par dagar börjar även mina spreta, men jag tycker att det är rätt fint 🙂

Kram ♥

Maria
9 år sedan

Hej, jag vill tacka för en bra blogg som jag tittar in till med jämna mellanrum och läser ikapp 🙂
Supermysig stuga ni har, det är nästan så att jag också skulle vilja ha en stuga efter att ha tittat på dina bilder.
God Jul på dig och din familj, så får jag läsa mera nästa år 🙂

Jenny Warsen
Reply to  Maria
9 år sedan

God Jul Maria,
och vad roligt att du lämnar en rad efter dig!

Kram

Anna Olsson
9 år sedan

Vill bara önska God jul och säga att jag älskar din blogg! Nu ska jag laga din skink-och ostpaj.

Jenny Warsen
Reply to  Anna Olsson
9 år sedan

God Jul & hoppas att du gillade pajen 🙂

Louise
9 år sedan

Jag läser din blogg varje dag och är så glad för all inspiration du gett mig!
Kram och god jul!
Louise i Vellinge

Jenny Warsen
Reply to  Louise
9 år sedan

Det värmer, tusen tack för att du berättar ♥
Kram & God Jul

Ulla Johansson
9 år sedan

Hej! Jag kikar in dagligen o vill önska dej o din familj en god jul!
En jättefin blogg o vad mysigt ni har det i stugan.:)

Jenny Warsen
Reply to  Ulla Johansson
9 år sedan

Tack och en riktigt god jul till dig också! ♥

Eva-Lena
9 år sedan

Måste också tacka för en kanon mysig matblogg! Hittade hit när du skrev på Pernilla Wahlgrens blogg och blev kvar då! Kollar alltid genom dina recept när det är dags för nån bjudning men även när det gäller det enkla i vardagen! En mysig stund varje kväll när jag nattar min dotter och jag passar på att läsa dina inlägg. Vill nu bara önska en riktigt mysig jul!/Eva Lena

Jenny Warsen
Reply to  Eva-Lena
9 år sedan

Vad roligt att höra ♥
God Jul till er också
Kram

Ann-Britt
9 år sedan

God jul från mig i vintriga Piteå i Norrland

Jenny Warsen
Reply to  Ann-Britt
9 år sedan

God Jul ♥

9 år sedan

God jul till dej o familjen jenny☆ hoppas ni har en supermysig julafton på fina Öland. Jag tycker du är superduktig o har en inspirerade blogg, följer dej oftast dagligen. Jag har precis startat min blogg…få se hur det går med den;)
Kram på dej❤

Nästa inlägg

Veckomatsedel

19
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x