10 responses to “Veckomatsedel

 1. Rebecca skriver:

  Hej!

  Jag försöker leta efter löksill på din blogg men kan inte hitta… Har du något bra recept på det?
  Kram

 2. Catarina skriver:

  Hej denna söndag , fjärde advent.
  Jag har gjort en fudge , som jag inte får att stelna..vad har jag gjort för fel?
  Är med salta mandlar chokladen.
  Koka ihop till 120 gr.

  Kram

 3. Ida skriver:

  Förra helgen gjorde vi pulled salmon alltså lax efter att ha ha googlat mig fram hittade ett toppenrecept med riktigt god kryddblandning på! Laxen hade vi inne i 120 g i ca 50-60 min. Toppengott. Majschips, en god sallad med fetaost rödlök och hemgjord guacamole

 4. Teresa skriver:

  Hej Jenny! Följer dej på bloggen o insta-toppen! Har kalas varje år den 23e, för våran mellan dotter fyller år!( 25 pers!!:) o iår tänkte göra din mango chutney chili kyckling som du la ut häromdan!? Har ej testat el vilket är ditt favvo recept på kyckling som är gott o enkelt?! Hoppas du hinner svara under dag så ja kan förb:) God Jul fr Teresa

  1. Jenny Warsen skriver:

   Det finns många lätta gratänger, jag gillar kycklinggratängen med rosepeppar som finns på bloggen.
   Lycka till med kalaset 🙂

 5. Maria skriver:

  Jul jul jul, äntligen är veckan kommen! Ha en riktigt härlig jul =)

 6. Maria skriver:

  Det lät ju grymt gott! Några speciella kryddor till laxen?

 7. Ida skriver:

  Maria! Googla på pulled salmon så får du upp ett recept från mitt kök.se där hittar du kryddblandningen!

 8. Emma skriver:

  Jag gillar pulled pork, men är egentligen inte nåt fan av den rökiga smaken. Finns det något annat man kan använda?

 9. Ida skriver:

  Har använt tacokrydda och tacosås blor bra om man inte gillar det rökiga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *