Fredagsbuketten & sista dagen innan julovet

Godmorgon bloggvänner,

Fredag och helgen är alldeles snart här, och många av er kommer vara långlediga nu. Barnen har sista dagen i skolan idag, innan det långa jullovet. Nu hoppas vi på lite snö och kyla så att de kan bli is på rinken, så att det går att åka lite skridskor. Vi håller tummarna för detta tycker jag. Var iväg på stan en liten sväng igår och herreguuuud så mycket folk, antar att det kommer vara ännu mer i helgen. Sprang förbi blomsteraffären och köpte mig en bukett med röda rosor till vardagsrummet, tänk vad en lite bukett färska blommor kan pigga upp.

rosor

Min stora runda vas kommer från Mio

  IMG_4778

Hoppas du får en riktigt fin fredag, jag kikar förbi senare med ettmiddagstips till helgen. Men innan dess så ropar jobbet efter mig, dags att sätta fart med mailen!.

Hej så länge,

4

3 responses to “Fredagsbuketten & sista dagen innan julovet

 1. Monica skriver:

  Hej Jenny!!
  Tack för en bra blogg där jag testat många av dina recept.
  En undran hur gör jag för att skriva ut ett recept?
  Vänligen Monica

 2. Även jag har (förmodligen) sista arbetsdagen nu innan drygt en veckas ledighet. Så underbart och efterlängtat!

 3. Heléne skriver:

  Jobbar i butik, så det här med långledighet i dessa tider vet jag inte vad det är;-).Men det brukar bli jul ändå.
  Visst är det härligt med färska blommor.
  Ha en riktigt trevlig helg.

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *