Fruktsallad & Hobbit

Välkommen Onsdag, 

Dagarna går så himla snabbt nu och det är bara en vecka kvar till julafton. och jag tycker att vi börjar komma i ordning med julklapparna och vad vi ska köpa till vem. Och se igår var Thelma och jag iväg och såg den tredje Hobbitfilmen, och ikväll ska Jonathan & Jacob iväg och se den. Har man sett de tidigare två filmerna så måste man ju se den sista, eller hur.  Sen såg jag att det ska komma ut massa nya filmer både över jul och nästa år, så det kommer bli ett riktigt bioår 2015, tror jag.

Men nu ska jag sätta mig och göra inköpslistor för julmaten, lika bra att börja innan tiden rusar ifrån mig.

fruktsallad

Till sällskap har jag den har smariga fruktsalladen med lättvispad grädde,
känns tillochmed lite nyttigt 🙂

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
9 år sedan

Vi var också och såg The Hobbit igår! Vi hade dock delade meningar om den, men jag gillade den. Nu borde man se om alla ”Sagan om ringen” – filmerna också 🙂
Julklappar tänker jag handla i helgen.

Nästa inlägg

Pepparkaksfika med Damernas

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x