11 December

Godmorgon

Dagarna går så snabbt och det är bara ett par dagar kvar till lucia. I år har vi bara ett barn som ska ha luciafirande, men jag minns när barnen var mindre & alla hade luciafirande. Det var rätt mycket stress & planering för att hinna att titta på alla. Hur har du det i år, har ni något eller kanske flera luciafiranden?

IMG_2346-001

Ballerinaskorna är ett par år men gillar dem fortfarande lika mycet, och den vita renen hittades på blomsterlandet.

IMG_2340

Även i år blev det en vit & silvrig gran här hemma. Men i sommarstugan köpte jag faktiskt rött & guld, vill ha lite mer lantligt och gammaldags där.

Hörs om en stund med nya recept.

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
al68
9 år sedan

Inget lussefirande för oss längre. Är hemma idag med lillkillen som är lite dålig. Får nog baka ytterligare lite julgodis, gjorde Citronkola och Mars Krispies igår, mums. Citronkolan är nog inte min favvo, då jag tycker den var lite för sur för in smak men mannen gillade den. Idag får det bli Fudge med turkisk peppar och Mariannetryfflar.

Ha en fin dag, kram kram

Jenny Warsen
Reply to  al68
9 år sedan

🙂 Mina blev lite för lite sura tyckte jag. Men jag hade nog mindre citroner än dig då.
Ska göra en omgång till innan jul.
Kram

al68
9 år sedan

Helt klart goda, men jag tar nog lite mindre citron nästa gång eller lite mer socker. Men det blev sjukt många så jag tror inte att vi ens hinner äta upp dom ; )

Fia
9 år sedan

Älskar din blogg och dina recept! Idag tänkte jag göra saltlakritskola men glömde köpa muscovadosocker, funkar vanligt socker tror du..?

Jenny Warsen
Reply to  Fia
9 år sedan

Tack snälla 🙂 Jag rekommenderar muscovadosocker även om det kanske funkar med vanli. Men det ger inte samma smak.

9 år sedan

Är faktiskt med i ett Luciatåg i självaste Washington DC. Vi har redan uppträtt tre gånger men har många fler denna vecka. Ikväll ska vi tillexempel uppträda på svenska ambassadörens privata julfest. Väldigt annorlunda mot Luciatåget jag var med i skolan 😉
Skrev faktiskt nyss ett blogginlägg om vårt första uppträdande på ambassaden i lördags, vilket ni kan läsa om här: https://countbysmiles.wordpress.com/

Hoppas det går bra på ditt barns luciatåg! Älskar dekorationerna förresten.

Nästa inlägg

Pasta & skinkgratäng

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x