Juldofter och mera julgodis

Godmorgon där ute,

Hoppas ni vaknat på bästa humöret och får en riktigt fin dag. Själv sitter jag i soffan med datorn i knäet, redigerar bilder och halvtittar lite på nyhetsmorgon.  Har mera gott julgodis att visa er snart. Ska bara som Alfons säger….  ska bara besvara lite mail innan &  jobba bort lite pappersarbete. Men till något helt annat så var det detta med doftljus – tycker egentligen att Yankee-ljusen är för dyra. Men härom dagen unnade jag mig att köpa hem ett nytt iallafall, med juldoft. Vilken är din favorit doft ?

IMG_2330

Nu ska jag snabba mig på med bilderna så dyker det snart upp nya recept.  Ja även en middagstips ser jag att jag har här bland bilderna.
På återseende och ha en underbar dag!

0
Prenumerera
Notis om

14 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
al68
9 år sedan

Låter som en mysig morgon, här vräker regnet ner och det blåser nästan storm. Har inte ens blivit ljust ännu, känns som det blir en mörk dag. Snart skall jag ge mig iväg och besiktiga bilen, kul ; ). Träningen efter jobbet sen hem och göra lite julgodis, måste ju börja OM jag skall hinna göra allt ; )

Ha en fin dag, kram kram

Jenny Warsen
Reply to  al68
9 år sedan

Finns hel klart roligare saker en besiktiga bilen, men lycka till!
Ja julgodis är alltid roligt laga, och äta 😀

Kram fina du

Lena
9 år sedan

Hej ! Tycker också att dessa ljus är för dyra, men unnar mig också ibland. De brinner ju länge till skillnad från IKEA-ljusen. Har ingen favoritdoft. Alla doftar ljuvligt….. tack för din fina blogg – den är fantastisk med alla recept och tips!!

Jenny Warsen
Reply to  Lena
9 år sedan

Tack snälla <3
Jag håller med, de doftar längre och mer också. Men vet i tusan om de är värda dessa hundra lappar iallafall 😉

9 år sedan

Tycker ullaredsljusen med nytvättat luktar godast haha 😉

Jenny Warsen
Reply to  Lotte
9 år sedan

Ja, de luktar jättegott.

Anna
9 år sedan

Jag älskar Yankee-candles Sparkling cinnamon eller Christmas memories 🙂 Den förstnämnda gör verkligen så att det doftar pepparkaka, underbart!

Heléne
9 år sedan

Brukar alltid köpa doftljus i Ullared och på Ikea, prisvärda och luktar gott men nu har jag ”unnat” mig ett Voluspa, har inte tänt det än så det återstår väl att se om det är så mycket bättre än lågprismärkena…..
Tack för alla inspirerande recept på julgodis, bara så svårt att bestämma mig för vilka jag ska göra;-).
Hoppas du får en bra dag.

Kram

al68
9 år sedan

Tänkte kolla med dig om du gjort Struvor någon gång? Min pappa gjorde alltid det till julen men då han inte längre lever så tänkte jag inför den traditionen hemma hos oss. Har precis fått hem ett nytt struvjärn.

Jenny Warsen
Reply to  al68
9 år sedan

Tyvärr aldrig, men skulle gärna vilja pröva. 😀
Återkom gärna när du testat.

Camilla L-J
9 år sedan

Älskar yankee candle men tycker också att de är dyra, men fick se att de har dem på lyko.se. Första gången jag beställde var det 20% rabatt när paketet sen kom låg det med en rabattcheck på ytterligare ett köp med 20%. Att det dessutom är fraktfritt är ju ändå bättre! Ett litet tips.. Tack för en trevlig och inspirerande blogg!

9 år sedan

Är inget jättestort fan av doftljus men Yankee Candle är ett undantag. De lyckas ofta göra dofter som inte upplevs så syntetiska.

Carro
9 år sedan

Ååh Yankee Candles är mina favoriter! Om jag måste välja blir det nog pink sands. Köper alltid mina på Vellingeblomman utanför Malmö. Dom har jättestort och fint utbud (var där innan advent och då var där 50 dofter, med juldofterna då), uppdaterar sortimentet varje säsong och har olika reor och kampanjer. Tips tips 😉 Personalen även mycket påläst och kunniga, man får önska om det är något speciellt man vill att dom köper in! Rekommenderas! Kram

Nenne
9 år sedan

Jag ska vara lite tråkig, men säger ändå: se upp för allergiska reaktioner!
Även om ni inte känner av nåt nu så kan det poppa till när som helst. Hände mig hemma hos en kompis. Det vara bara att åka hem och göra sig av med dom doftljusen jag hade. Vet inte varifrån det kom men nu är jag jättekänslig för starka dofter överlag. Lagom kanske hade varit bäst!!

Så njut ni som kan, men var försiktiga!!

Och tack för superfin blogg!

Nästa inlägg

Världens godaste Citronkola

14
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x