Godmorgon

Godmorgon,

Jag vaknar fortfarande tidigt tidigt om mornarna, det är rätt mysigt att tassa upp när alla sover och tända lite ljus och brygga en kanna kaffe. Jag hinner kika lite på datorn & tv-nyheterna innan det är dags att väcka resten av familjen. Sen är jag lika trött på kvällen sen, inte likt mig- men det vänder nog snart. Idag ska jag prova ett nytt recept som jag har handlat till, och sedan ska jag ge mig ut på granjakt. När brukar ni själva plocka in julgranen? Runt lucia brukade vi ta in granen, men nu känner jag att jag gärna vill titta mig mätt på den innan den åker ut igen. Och köper man en kungsgran/ silvergran så står de ju länge också utan att barra. Så den får flytta in tidigare , japp så får det bli 🙂

En härlig bukett med rosa/ vita rosor köpte jag hem igår till köksbordet.

IMG_0290

Och dessa lyser så fint i morgonmörkret ( fyndade på HM home )

IMG_0039

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
9 år sedan

Vi har alltid tagit in granen kvällen innan julafton när jag va barn. Men jag tar gärna in den lite tidigare 🙂

Carola
9 år sedan

Har granallergi, så vår fina plastgran sätts upp till Lucia

Anna
9 år sedan

Vi tog fram vår gran igår. December är ju årets mysigaste månad så varför inte njuta av allt som hör till så mycket det går.

Nästa inlägg

Härliga recept

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x