Härliga recept

sponsorskyltmutti

Hejsan där ute

Hoppas ni vaknat på bästa humöret idag – och att ni får en toppenbra fortsättning på dagen.  Jag har i samarbete med Mutti fått välja ut ett riktigt härligt recept från ”Allt om mat”.  Själv lagade jag ju en mustig italiensk tomatsoppa med deras produkter, där vi serverade soppan med knäckebröd & hårdost för att få en liten svensk tvist på den.

IMG_0652

På ”Allt om mat” finns just nu flera härliga maträtter att välja på, blandananat:  vegetariskt, lasagne & pizza. Och mitt val  föll till sist på denna goda pastarätten som jag själv snart vill provlaga :

Linguinepasta med hjärtmusslor och ricotta.

muttilinguinepasta-med-hjartmusslor-och-ricotta

Här hittar ni receptet

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
9 år sedan

Mutti är överlägset bäst bland burktomaterna. Låter som ett gott recept förresten.

Nästa inlägg

Julfrukost

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x