Koh Mook och Charlie Beach

Nu kommer lite mer bilder från gårdagen…. det fungerar lite bättre idag med att ladda upp bilderna. Efter att vi simmat igenom Emerald grottan så åkte vi bort till Charlies beach som låg fem minuter därifrån  med båt. Och där beställde vi in lunch till hela sällskapet, ett trevligt litet matställe med god mat.

IMG_1532

Strandrestaurang som vi åt på tillhörde den lilla resorten ” Charlies”,
och vi stannade även till på ett ännu mindre ställe på ön som hade små bungalows längst stranden där vi badade någon timme innan hemfärd. Väldigt vacker utsikt även där .

Koh Mook

Medan vi väntade på maten så jagade barnen & deras vänner eremitkräftor längst stranden. Melvins min på bilden säger att han tycker eramitkräftan kittlas i handen.

IMG_1495

Några eremitkräftor hittade här på Koh Mook , men inte alls så många som finns längst stranden på Anantara – där är det 100 tals längst vattnet , iallafall runt solnedgång om det nu har betydelse. Barnen tycker det är jättespännande att spinga med ficklampa där längst stranden och jag också. Riktigt stora krabbor hittar man också, mycket större än på Koh Lanta.

IMG_1504

Idag blev det en dag vid poolen, men imorgon bär det av mot Koh Kradan igen – ska ta med mig kameran denna gången och få lite fina bilder. Annars kan ni kolla in min insta, där finns fler. Nu ska jag jobba av min mail ett par timmar innan middagen, vi hörs säkert senare.
Ha en riktigt fin torsdag.

Kram kram

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Recept på thaimat

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x