Doftljus i snygga förpackningar

 

Jag vet ju att ni brukar tycka det är lite roligt ibland att se vad jag har handlat, och dessa fina doftljus hittade jag på HM home, samtidigt som jag köpte de juliga kuddfodralen. Det blev vitt & marmorklädda ljushållare, de matchade dessutom stenskivan i köket.

IMG_0027

Detta ljuset var något mindre – levererades i en söt förpackning, och doftade godare & längre. Så dessa skulle jag köpt fler av, ett lite presenttips så där, och väldigt söt gå-bort-present.

IMG_0055

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
9 år sedan

Underbar blogg du har 🙂 Och tack för tipset, älskade verkligen den sten liknande, sjukt snygg. Måste införskaffas! 🙂

Nästa inlägg

Si Kao Anantara

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x