Si Kao Anantara

Hoppas allt är bra där hemma i Sverige, här är allt toppen – nästan så bra att jag blir lite avundsjuk på mig själv. Tihi.  Och vi är framme på nya hotellet, och det är verkligen jättefint. Jag hade tagit massor av bilder på poolområdet, restaurangerna, och stranden. Men upptäckte nu att kameran varit fel inställd- så alla bilder var helt gryniga. Typiskt! Ska ta nya lite senare, annars har jag lite fler bilder på min instagram : @jennysmatblogg.  Vi har för en gångs skull ett fungerande internet över nästan hela området, det är inget man är bortskämd med i Thailand.

Fortsätter att läsa hur mkt som helst- jag har alltid gillat Marian Keyes böcker- enkla roliga och lagom läsning för lata dagar vid poolen

IMG_1340

Barnen har hittat nya vänner, även de får Växjö och det har badat massa, druckit läsk & ätit glass. Och nu i eftermiddag var det dansuppvisning efter Bamse. Mycket aktiviteter ärdet här om dagarna, vattengympa, yoga och träning ( för dem som orkar)

IMG_1333

Nomi lärde sig simma förra året vi var i Thailand, och det är kul att se hur mycket längre hon orkar simma nu.

IMG_1313

Jag har fått många mail och kommentarer där ni vill att jag ska skriva om hur det är på hotellen / stränderna / priser / Mat osv.  Jag tänkte att jag kunde göra en jämförelse senare – när vi varit här ett tag- för ställena skiljer varandra åt en del. Vårt nuvarande hotell har vi bokat till all inclusive, för här finns inga andra hotell eller restauranger, what so ever.  ( Hade lite missat det när jag bokade ) Mitt bästa tips till er som åker till Thailand- boka inte all inclusive…om ni inte verkligen måste…. ni missar alla mysiga fina restauranger och den allra godaste thaimaten, och trevliga små matställen som i vanliga fall finns överallt.

Nu ska vi ta och göra oss klara för middagen, hoppas ni får en fortsatt fin måndag.

Hörs senare

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
lina
9 år sedan

aaah underbart!! älskar att titta på sådana här färgglada, varma bilder. Du kan ju gissa vädret här hemma.. 😉 50 shades of grey!!

Lina
9 år sedan

Ni ser ut att ha det helt fantastiskt!
Skulle du kunna lägga upp ditt bästa recept på Julkola så vore jag väldigt tacksam 🙂

Nästa inlägg

Gör din egen sill på 5 minuter

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x