Sallad med lingon

Tänkte lägga salladen i ett eget inlägg så det är lättare att hitta sedan för er som klickar i kategorierna.  ( Kategorirna hittar ni om ni söker via mobil uppe till höger på sidan, via dator högst upp på sidan under bilden på Moi )

Detta är en god fräsch sallad med lingon som passar bra till det mesta, kan ätas som tillbehör eller toppas med kyckling, kött eller fisk och serveras som den är. Om en pytteliten stund kommer ett pajrecept- som passar till salladen. Håll utkik.

Recept sallad

Det här behöver du :
Krus- kruksallad
körsbärstomater
rödlök
fetaost
lingon
några droppar citron + olivolja

Gör så här:
Inte mycket att förklara, utan tvätt och dela tomaterna bryt ner salladen hacka löken och strö över lingon och smula fetaost. Blanda ett par msk med olivolja – med en skvätt citron och ringla över salladen.

IMG_4513-001

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Kladdkaka med Dumle

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x