Strömavbrott & busväder


Hej där
,

Detta inlägget har tagit ett par timmar att skriva – vi har haft strömavbrott till och från här på koh lanta efter lunch och internet är lagom segt. Här närmar sig klockan halv sex på kvällen nu. Tur att man inte har något brådskande jobb, eller mail som ska iväg. Förmiddagen var riktigt fin med massa sol, men sen vände det tvärt och blev regn. Men det gjorde iochförsig inte så mycket alls eftersom vi hade planer på att åka tuctuc in till ”stan” och shoppa lite och boka utflykt för morgondagen. Träffade en annan svensk familj tidigare ( de var tillochmed från växjö ) som tipsade om lite trevliga dagsutflykter.

Så här såg morgonens utsikt ut, inte tokigt alls.
IMG_0993

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
al68
9 år sedan

Ser inte ut som det går nån nöd på er ; ). Ha det bäst i värmen, kram kram <3

Karin
9 år sedan

Så idylliskt det ser ut! Vad har ni för temp nu i november? Skulle vilja åka dit med familjen ngn gång. Tyvärr storknar jag av för stark värme… När är det som svalast i Thailand?

9 år sedan

Det ser väldigt fint och härligt ut 🙂

Johanna
9 år sedan

Hej Jenny!
Vad härligt ni verkar ha det 🙂 åh vad jag längtar tillbaka!! Helt galet! Jag har aldrig kommenterat innan, men tänkte att jag kunde dela med mig av några lanta-tips!
Utflykterna både till Koh Haa och 4 Islands med Emerald Cave är i mitt tycke jättebra snorklingsutflykter. Vi har åkt på dessa med Kon-Tiki, så då är det många guider (som pratar svenska/danska/norska/finska, vilket kanske kan underlätta med barnen), man blir indelade i små grupper och får mat och så under dagen. Lite dyrare men man känner sig helt klart trygg och nöjd hela dagen 🙂 rekommenderar även ett besök längst ner på ön till mysiga Same same but different, väl värt ett besök 🙂
Restaurangen Black Pearl inne i Saladan har haft goda skaldjur då jag varit där 🙂 Har ni chansen att åka ut till Bamboo Island tycker jag ni ska ta chansen, det är magiskt vatten därute 🙂 åh vad jag önskar att jag också vore i Thailand! Hoppas ni får en fin semester! Tack för en toppenblogg! 🙂

Nästa inlägg

Smakrik morotssoppa med gräddfil

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x