Lite nya kuddar till jul

Hej hej,  

Nu har vi precis kommit hem från Ingela med familj, det blev en trevlig fikastund med massa skvaller, alltid lika roligt att ses. Sen passade vi  även på att boka in en lunch nästa vecka jag & Ingela, och jag vågar nog gissa att det blir thaimat. Har vi tur kanske det blir en tur i stans affärer och kolla lite julsaker också. För nu när advent närmar sig så är det ju extra roligt att handla något nytt till julpyntet. Och för oss som inte alltid har tid eller möjlighet att gå runt och kolla och bli inspirerad  i butik så tycker jag även att det är smidigt att kunna sitta hemma & klicka hem. Dessa juliga kuddfodral fyndade jag på H&M home- tillsammans med massa doftljus, ska visa er senare i ett annat inlägg.

IMG_0176-002

Egentligen är jag inte mycket för närkuddfodralen blir för mönstriga, men jag tyckte att de tre var fina ihop.
Tror de kostade 49:50 stycket.

IMG_0167

Stolen är ett blocketfynd för 50 kronor som bara slipats och målats om.

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Herrgårdskyckling

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x