Polkagris, Citron & marängpaj och blåbärspaj

Det blev en förmiddagstur på stan, uträtta ärenden och handla. Blandannat var det dags att fylla på schampoo & tvålförrådet- och då sprang jag på mina favoriter. ( Såg att de fanns både på Rusta & ÖoB nu ) Dessa tvålar som doftar blandannat  polkargrisar, pepparkaka, apelsiner, choklad plus att det verkade vara  massa nya dofter i år. Me like!

Jag var ju bara tvungen att köpa dessa citron och marängpaj- och de doftar verkligen galet gott. Jag gillar allt som doftar citron och fräscht.

IMG_9655

10 kronor stycket – rena klippet.

IMG_9673

Vilken är din favorit … eller kanske gillar du inte alls de här godisdofterna ?

0
Prenumerera
Notis om

11 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Jennica
9 år sedan

Kikar in och skriver en rad är dålig på det men läser din blogg varje dag och jag älskar den:)
Båda dom tvålarna är underbara!
Ha en fin dag
Kram Jennica

Varglyan
9 år sedan

Älskar pepparkakstvålen!

9 år sedan

Jag älskar verkligen dofterna på deras tvålar. Brukar inte köpa dem längre dock, blir så torr om händerna tyvärr. Men hade ju iofs kunnat ha dem stående bara för att doften är såå god 🙂

Marie
9 år sedan

Köpte Pepparks och Pollagris doften förra året, jag gillar dem men inte resten av familjen. Det här året måste jag testa Citronen. Tack för tipset!

Anna
9 år sedan

Jag köpte så många förra året att jag fortfarande har kvar! (& då har jag ändå använt dom under hela året nu) haha. Men låter spännande med citron- & marängpaj. Får nog bli en tur till Rusta snart då 🙂

Carola
9 år sedan

Köper alltid Gunrys tvål. Skall köpa Citron & Marängpaj nästa gång.
Bra tips!

Maja
9 år sedan

Hej!
Köpte en av juldofterna till jobbet förra året, den var tydligen inte bra, för någon kastade den. Kanske ska testa en ny i år!

Du har fått en hel massa boktips ser jag, men jag måste tipsa om en författare till. Tänker att hennes böcker måste vara perfekta för dig som gillar att baka. Författaren heter Jenny Colgan och hon skriver böcker med titlar som ”Welcome to the Cupcake cafe”. Du hör ju, kan det bli bättre. Jag älskar dem!

Susanne
9 år sedan

Jag gillade den med apelsindoft förra året, måste prova en med citron i år också mmmmm

Anna
9 år sedan

Ne jag inte inte mycket för sådana dofter/ händer ska lukta fräscht men tur att smaken är olika:-)

Eva
9 år sedan

Nä usch gillar inte massa sötsliskiga dofter.
Samma gillar inte jag när vissa har massa sköljmedel som luktar i tvätten.
Vissa stinker verkligen. Jag använder parfymfria tvättmedel och sen vill man ju hellre ha nån liten doft av deodorant eller nåt.
Rusta är faktiskt en rolig affär med mycket kul.

Viola
9 år sedan

Har köpt äpple/kanel, polkagris och pepparkaksdeg – polkagris är en klar favorit. Annars så köper jag Gunrys refill av honung/vanilj som har gått år efter år här hemma. Men idag blir det hem och sätta upp ljusslingan i äppelträdet för här i Västerås så snöar det för fullt!

Nästa inlägg

Kladdkakans dag

11
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x