Cancer

 Cancer …..

Jag ryser bara av att tänka på det- än mer skriva det. Kanske vill du sluta läsa nu för att du tycker att det är obehagligt ?  Det är många i min närhet som insjuknat i cancer, några har blivit friska, men några har också dött.  Det värsta är när barn eller unga drabbas- fruktansvärt, hemskt och så förfärligt för alla de inblandade. Vilken sorg  & vilken kamp mot denna hemska sjukdom – jag sänder alla mina tankar till er därute i liknande situationer. . . Nu är vi friska i min familj, och jag kände att jag vill göra något för alla som drabbas.  Det finns många sjuka därute och ingen kan göra allt med alla kan vi göra något.  Ung Cancer säljer smycken för stöd till unga vuxna cancerdrabbade. Ni har säkert sett dem, de pärlas av voläntärer och finns att köpa i olika färger.

Jag har köpt några av dessa armband ”Fuck Cancer” Det känns fint att kunna stötta och bidra iallafall lite grann.

IMG_0084-002

Om  ni också vill stödja ungcancer så går de att köpa här och kostar 100 kronor stycket.

IMG_9020-001

0
Prenumerera
Notis om

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Marie
9 år sedan

Avskyr denna hemska sjukdom och har just nu en vän med tre barn som kämpat i flera år – har nu återigen fått ett negativt besked och jag gråter varje dag och hoppas på ett under! Hon är så rädd för att lämna sina nära och kära… Ta hand om varandra – visa vad människor betyder för er <3

Barbro
9 år sedan

Fuck cancer. Jag köper också dessa armband har med istället för blomma när jag går bort, ger till både herrar och damer.
Ett litet strå till stacken till helvetes sjukdomen.

9 år sedan

Fint av er alla som stödjer cancerforskningen. Ingen kan göra allt men alla kan göra något – hade inte kunnat sagt det bättre själv.

Jag jobbar på Onkologen och träffar dessa hjältar varje dag! <3

Ta hand om varandra!

Nenne
9 år sedan

Såg din bild på insta igår och tänkte ”jag måste köpa…”. Nu när du så smidigt hade länkat så var det INGET att tveka på.

Ha en bra dag!

Vivi Larsson
9 år sedan

Strålande att du köpt dessa armband och tar upp det här på din blogg. Två av mina barn fick cancer, min dotter överlevde inte. Min brorsdotter dog nyligen i sjukdomen och vi har mist fler i denna avskyvärda sjukdom. Jag har köpt och ger bort dessa armband till min familj o vänner. FUCK CANCER

Åsa
9 år sedan

Jag och mina 2 barn har varit med och pärlat dessa armband, så roligt att får bidra. Ha en bra dag! //Åsa, Örebro

k.
9 år sedan

Cancer…. Fy.
Fick nyligen reda på att min mormor har tjocktarms cancer som spridits till levern och magsäcken.. Morfar har prostata cancer … Och farmor har livmoderhals cancer.

Vad ska man säga, jag finner inga ord 🙁

Nästa inlägg

Pannbiffar med brunsås

7
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x