Vinnarna i Extra-tävlingen

sponsorskyltextra-001

Måndag och ny vecka,
Hoppas ni alla fått en riktigt fin start denna dag, kanske är ni t.om en av vinnarna idag? Nu har jag utsett vinnarna i Extra-tävlingen, så många bra tips ni alla hade för att göra tandborstningen roligare.

Stort Grattis Till

1:a vinst  Kristin Öström

2 – 5 :e Linda Karlsson

Anna M Rautila

Kristiina Söderström

Therese J
Vinnarmail är på väg till er och hopps ni svarar med era adresser snart, för snabbare leverans


IMG_5699-003

Tugga för skillnad är ett samarbete mellan Extra och SOS Barnbyar för att stärka barns tandhälsa i Ghana. Förutom intäkterna från boken går ett öre för varje tuggummi svenskarna tuggar under oktober och november till SOS Barnbyar och barns tandhälsa i Ghana.

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Veckomatsedel

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x