Intervju och lite gott & blandat

Har precis avslutat en telefonintervju med en tidning, och hade lyckats tajma in två denna veckan såg jag. Har ett annat inbokad intervjumöte  imorgon med en annan tidning. Jag tycker alltid att det känns lite nervöst, men man kanske vänjer sig- vad vet jag. Jag har packat upp det mesta från Ullared och tyckte inte att det var så mycket trots allt. Haha. Vantar & mössor blev det som vanligt mycket av, jag vet att detta är något som går åt massor nu när vintern närmar sig.

Till mig själv köpte jag denna urgulliga ljuslykta, jag velade lite mellan denna och en annan ( bild på den andra finns på instagram) men tyckte att denna var lite mer speciell.

IMG_7860

Dessa doftljus är mina favoriter från gekås, doftar nytvättat.

IMG_7901

Sen sprang jag på detta urgulliga armband i silver / rose- som jag också tyckte var ett fynd. Jag kan tycka att man väldigt lätt tröttnar på armband och halsband – och då känns 39 : – rätt lagom att lägga.

IMG_7905-001

Nu ska jag börja med lunchen, så jag hinner äta lite innan det är dags att hämta från skolan. Japp, ett nytt recept ska provas och idag är det en fiskrätt.

På återseende!

0
Prenumerera
Notis om

9 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
9 år sedan

Hej Jenny!
Ville bara berätta hur mycket jag tycker om din blogg och speciellt dina matrecept! De är ofta enkla men väldigt goda, perfekt för mig som småbarnsmamma som jobbar heltid och man inte riktigt orkar med att laga mat när man kommer hem efter jobbet till ett hus som ska skötas, två barn som ska underhållas och en karl som ska matas 😉
TACK för alla dina bra recept! 🙂 <3

Lena
9 år sedan

Hej

Hoppas att du hade en härlig dag i Ullarad igår 🙂 Jag längtar inte allllllsss dit ;)Visa gärna fler fynd.
Undrar om du fortfarande stylar hus som ska ut till försäljning, har för mig att du nämnt det?! Bilder kanske??
Ha en fin dag
Kram

Lotta
9 år sedan

Hej Jenny

9 år sedan

Hej

Åhh så mycket fint både lyktan och burkarna var jättefin, kombinationen med färgerna på burkarna tyckte jag var jättefint. Jag saknar att åka till Ullared man var ofta där när man bodde där omkring. Men nu är det för långt att bara åka över en dag.

Ha en fin dag

Kram

9 år sedan

hej … gillar verkligen din lykta… kanske måste ta mig en tur till Gekås…

bakade din chokladkaka du la upp på bloggen för ett tag sedan… god jag serverade med persikokvarg till…’
ha en trevlig kväll

9 år sedan

Hej Jenny 🙂

Mitt företag kommer snart lansera våra senaste eleganta modeprodukter och göra en exklusiv förlansering till större bloggare och kändisar.

Eftersom du bloggar om mode och har en cool stil som passar vårt varumärke får du gärna välja ut en modell och färg som du gillar.

Maila mig om det hade varit intressant så kan jag berätta mer och skicka bild på våra produkter

Ha en bra dag! 😉

Carl

9 år sedan

Hej! Var på Gekås igår med min mor, och denna vackra lykta fick följa med även mig hem… Dock var den mycket större än jag trodde! Så himla kul att när jag stod där och kikade och funderade på om jag skulle köpa eller ej, så stod en annan kvinna där i samma tankar. Vi sade båda två att den var mycket större än vi trott, och det visade sig att hon också sett den på din blogg. Haha! Men fiiiiiin är den, och jag ångrar inte en sekund att den fick hoppa ned i vagnen… 😀

Jenny Warsen
Reply to  mlisan
9 år sedan

Hihi vad världen är liten 🙂

Lina
9 år sedan

Vad kostar den fina lyktan ?

Nästa inlägg

Mina fynd

9
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x