Mina fynd

Morrn morrn,

Vi hade en trevlig dag i går på Gekås, inte för mycket trängsel eller köer. Det var jag, Ingela & Thelma, hennes kompis Tindra som gjorde denna utflykt.  Jag har inte varit där på länge nu – så det hade kommit in en hel del nytt sen jag var där sist. Jag kikade mycket på julsaker eftersom vi ska vara en del i stugan vid jul, och där har jag ingenting.  Så jag köpte julgranskulor, ljusslingor och lite små tygtomtar. Jag vet att ni brukar  tycka att det är roligt att se lite av vad jag har köpt så jag tänkte ta och fota mina bästaste fynd under dagen.

Blandannat blev det en liten vända på heminredningsavdelningen – och dessa söta burkar fick följa med hem.

IMG_7829

Tänkte att vi ha dem i stugan, tror de runda blir söta i köket på vita trähyllorna.
Medan den stora är för tvättmedel, så den kommer tyvärr inte synas mycket under diskbänken.

IMG_7821

0
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Åsa
9 år sedan

Åh, så fina burkar. Jag ska dit lördag till söndag med ett tjejgäng, vi har hyrt stuga. Ha en mysig onsdag //Åsa

9 år sedan

Ååååå Ullared 🙂 Va där och köpte lite bebiskläder och inredning innan hon föddes. Nu är bebisen 8 dagar gammal så det dröjer väl innan jag kommer dit igen. Men inredningsavdelningen är ju sååå underbar!!!
http://lotte4.blogspot.com

Jenny Warsen
Reply to  Lotte
9 år sedan

Grattis Lotte 🙂

Stor kram från mig

9 år sedan

Åh du måste lägga upp bilderna på julsakerna du köpte!! Supernyfiken:)

Mallan
9 år sedan

Superfina grejer! Ullared är verkligen såå härligt att gå på nu när julen närmar sig! 🙂

Nästa inlägg

Recept på Pestokyckling

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x