Extra och tugga för skillnad

sponsorskyltextra-001

Tack för alla bra tips ni har gett på få tandborstningen roligare, jag kommer nästa vecka att utse vinnarna i tävlingeni tävlingen av boken ”Vem tog min tandborste?” och den matchande postern. Och i samarbete med Extra så vill jag ge mina bästa tips för en roligare tandborstning.


IMG_5699-003

Vi har alltid gjort så att barnen får välja sina egna tandborstar & tandkräm på affären
och denna gången valde Nomi rosa med fina bilder på.

IMG_7450-001

Sen får hon borsta sina tänder själv först tills hon tycker att de är riktigt rena, sedan borstar jag dem ytterligare för att jaga bort de allra sista tandtrollen.  När hon var mindre så sjöng vi alltid medan vi borstade bort alla busar, och det brukade hon tycka var kiknade roligt.

IMG_7367

Tugga för skillnad är ett samarbete mellan Extra och SOS Barnbyar för att stärka barns tandhälsa i Ghana. Förutom intäkterna från boken går ett öre för varje tuggummi svenskarna tuggar under oktober och november till SOS Barnbyar och barns tandhälsa i Ghana.

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Söta bordsrosor

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x