Söta bordsrosor

 

Godkväll,

Jag har precis satt mig i soffan med datorn en liten stund, väntar hem Melvin från Leos där han varit med kompis nu i eftermiddag. Och även Thelma som just nu är i stallet med sin kompis. Annars har det verkligen varit en lat söndag, ätit god mat & även provbakat en ny kaka från den växande recepthögen. Har så många recept som jag vill prova, vet inte när jag ska hinna bara.

IMG_7713

Hade en bukett med fina rosor som börjat se lite trötta ut- men fortfarande så fina att jag inte ville kasta dem. Så jag klippte av dem och la dem i små skålar med vatten – kan man njuta av dem ett par dagar till .

IMG_7707

Det räckte även till en liten blomskål ut i köket, sött.

IMG_7698

Nu hör jag att barnen i hallen,

På återseende min vän & ha en riktigt fin söndagskväll.

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Maria
9 år sedan

Hej. .Måste bara säga vilken fantastisk blogg du har..Vi har gjort jättemånga recept från din blogg o hela familjen älskar dem. Kul o hitta så mkt som även barnen älskar. Dina veckomatsedlar på söndagsmorgonen är guld värda när veckohandlingen ska göras..Senast idag testade vi din köttfärsröra i franskbröd i ugn, hela familjen älskade den..TACK:)

Len
9 år sedan

Jättefin blogg du har!!

Gärna fler inredningsbilder, hur gick det med tvättstugan 😉
Kram

9 år sedan

Vad fint det blev med rosorna! Nu ska jag kolla in dina recept med fläskfilé! 🙂 Ha en underbar vecka!

Nästa inlägg

Veckomatsedel

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x