Höst och doftljus

Happy Friday till er bloggisar!

Nu är ju verkligen hösttiden här på riktigt och då bunkras det upp med doftljus, värmeljus och blockljus i mängder och det är väl ändå rätt mysigt med denna årstid. Det är sällan jag läser så mycket böcker som på hösten & vintern eller tittar på så mycket bra filmer eller serier. En riktig soffpotatis med andra ord, haha.

Hittade lite nya doftljus på chilli i onsdags- mest pågrund av den söta burken.

IMG_7519

Denna söta lilla skål i mörkblått köpte jag på blomsterlandet, den fanns i olikafärger. Och jag gillar ju blått  och att den var så prickig. Så denna fick åka ner i kundkorgen & följa med mig hem. Lite lagom att ha små godisbitar i till kaffet, eller lite nötter framförtv:n.

IMG_7529

Efterrätten jag bakade igår vill ni inte missa- oj oj vad god den blev.  Att baka med godis & riktig choklad är det bästa tycker jag.

Ha en riktigt fab fredag- så hörs vi om en stund igen.

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Pernilla
9 år sedan

Hösten är en mysig årstid tycker jag…. både att vara inomhus & utomhus. 🙂 Ha en fab friday du åxå

al68
9 år sedan

Synd att vi inte har Chilli här längre. Köpte dessa skålarna med sist jag var på Blomsterlandet, köpte även dom små då det är perfekt att lägga tekulan i när man dricker te. Ha en fin fredag, här är vi hemma idag, lillkillen lite krasslig <3

linda
9 år sedan

Halloj:) är väldigt nyfiken på din twixcheesecake, kommer du lägga ut recept på den? Tänkte ja skulle göra den till min födelsedag 😉

Nästa inlägg

Ny efterrätt på gång

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x