Ny efterrätt på gång

Godkväll min bloggvän, 

Det är roligt att ni är så himla många som kikar in här om dagarna, och ni blir liksom bara fler för varje dag. Kikade in på Bloggportalen och den talar nu om 190000 besök i veckan in på min lilla blogg. Det tycker jag är jättekul men sen får jag också lite skrivkramp när jag föreställer er alla framför mig. Ärligt talat kan jag inte föreställa mig så många människor över huvudtaget på en och samma plats – ja men ni förstår. Ni är galet många som hänger här och jag blir urglad när ni lämnar ett litet avtryck bland kommentarerna.

Här hemma pågår just nu förberedelser till morgondagensefterrätt

 

IMG_7537

 

Blandannat ska det bakas ner twix i denna, och även färskost. Kanske kan någon redan nu gissa vad det ska bli av dessa ingredienser?

 

 

0
Prenumerera
Notis om

29 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Karin
9 år sedan

Du gör så otroligt mycket gott. En fröjd att kika in och inspireras av mat bakning och efterrätter. Twix är gott så nu ska du nog göra något smarrigt.

Jenny.W
Reply to  Karin
9 år sedan

Vad roligt att höra Karin 🙂 Tack för att du berättar.

Karolina
9 år sedan

Cheesecake med twix i kanske?
Oavsett vad det är så måste jag testa sen, för twix är min favorit choklad. Inte tänkt på att man kan baka med det :O en dröm ju.

Jenny.W
Reply to  Karolina
9 år sedan
al68
9 år sedan

Twixcheesecake? Har precis gjort din Oreocheesecake, men det känns lite konstigt att den inte skall frysas, det hade jag totalt missat när jag läste receptet. Hur smakar det när den inte varit fryst. Fundera på att frysa den trots allt, vad tror du om det? Ser framemot det nya receptet

Jenny.W
Reply to  al68
9 år sedan

Nix den ska inte frysas. Den påminner lite om pannacotta i konsistensen.

juliasliv.vimedbarn.se
9 år sedan

Jag älskar din blogg! Men den är farlig för mig som inte kan motstå allt gott! haha imorgon ska jag sno minst 3 recept när jag ska baka åt syrrans sexparty (y) kommer även självklart länka till dig i både blogg och på instagram 🙂
Cheesecake med twix kanske?

Jenny.W
Reply to  juliasliv.vimedbarn.se
9 år sedan

Självklart! Lycka till med bakandet

Karin
9 år sedan

Ja din blogg e suuuper, jag kikar in typ varje dag när jag ej vet vad vi ska ha till middag:))) haha så tusen tack för all inspiration:)

Jenny.W
Reply to  Karin
9 år sedan

Roligt! 🙂

Ulla-Britt
9 år sedan

Din blogg är helt fantastisk, titta varje dag för att få tips och inspiration till middagen. För att inte tala om alla goda bakverk, nu hör det till saken att jag gillar inte att baka men när man tittar på dina recept och härliga bilder, bakar till och med jag!!! Kram

Jenny.W
Reply to  Ulla-Britt
9 år sedan

Va roligt 🙂 tack för att du berättar det!
Kram

Ann-Sofi
9 år sedan

Vill bara tacka dig för din underbara blogg, hade lite tappat mitt stora intresse för bakning, allt kändes tråkigt, som samma gamla vanliga hela tiden. Men sen jag hittat din blogg har jag fått jätte mycket inspiration och idéer. Glädjen med bakning har kommit tillbaka 🙂 nu är mitt enda problem vem som ska äta allt 😉

Jenny.W
Reply to  Ann-Sofi
9 år sedan

Vad glad jag blir! Tack

Jenny.W
Reply to  Ann-Sofi
9 år sedan

🙂 Hihi – man kan ge bort lite till släkt och vänner. De brukar bli glada 🙂

9 år sedan

Hej! Tänkte lämna ett avtryck här hos dig. Emelie heter jag, tvåbarnsmamma från Värmländska Sunne. Här hos oss är du inspirationskällan till flera måltider & bakverk varje vecka. Jag är så glad och tacksam över att du finns och att du delar med dig av dina fantastiska recept till oss. Jag kikar in hos dig varje dag! Tack & åter tack!

Jenny.W
Reply to  mlisan
9 år sedan

Tack själv, för att du tar dig tid och skriver en rad 🙂

Helle
9 år sedan

Jag kom in på din blogg av en slump och nu blivit min favorit blogg .. Följer även dig på instagram får så många bra middagstips och baktips. Provat några middagar men problemet är när ska jag hinna baka allt gott. Bästa bloggen . Blir hungrig varje gång jag kikar in. 🙂

Jenny.W
Reply to  Helle
9 år sedan

Vad glad jag blir! 🙂
Välkommen hit

Majsan
9 år sedan

Jag fick tips av en kompis om din blogg och jag måste bara säga att jag älskar den. Innan så trampade jag i samma spår. Jag säger som Ann-Sofi nu har man fått tillbaka intresset av att baka och laga mat. Tack

Christina
9 år sedan

Följt dig en månad. Underbart att kunna få middagstips.
Älskar att baka och vi tänker nog lite lika både när det gäller mat och bak.
Min taxmaffia (4 långhåriga hanar) hälsar till Molly.

Catarina
9 år sedan

Oj oj 🙂
Jag hinner inte med och laga / baka allt gott som du visar.
I helgen hade jag tänkt att göra Dajmpajen som du la’ upp för någon vecka sedan
Men denna twix kakan går nog inte av för hackor den heller 🙂
Ha’ en underbar helg !

9 år sedan

Måste vara en cheesecake med Twix 🙂 Älskar din blogg så otroligt mycket gott 🙂

Annika
9 år sedan

Kom in på din blogg via Hannah Widell som nämnde dig i något inlägg 🙂 Och du inspirerar verkligen till mat och bak i köket! Tack 🙂

Jenny.W
Reply to  Annika
9 år sedan

Å vad roligt

Nina
9 år sedan

Jag är en äkta bloggnörd, läser massa tio och från. Älskar din då jag alltid behöver inspiration på mat o gott 🙂 Dina bilder jätte fina o bloggen varm o härlig. Så fortsätt bara o 19′ är väl inte så många (hjääälp, cool du är!!!) kram!!

Jasmine
9 år sedan

Hej! Din blogg är underbar på alla sätt och vis, ljuvliga bilder, goda recept och en fin personlig touch. Men jag har ett önskemål, jag är nämligen glutenintolerant och kan äta en del recept bara. Så hade uppskattat något glutenfritt recept emellanåt också!
Kram

Marie
9 år sedan

Längtar efter resultatet! (Och receptet såklart:))

Maria
9 år sedan

Hej!

Jag har följt din blogg nu några år och det är en av favoriterna, helt klart. Bilder är – som du skrev i bloggtipsen – otroligt viktiga för att man ska vilja läsa vidare. Och dina bilder är verkligen fina, det märks att du lägger ner tid på detta.
Jag brukar sällan kommentera blogginlägg, jag läser bara nöjt vidare, men såklart så vill jag ge dig cred för att du gör ett så bra jobb med din blogg. All lycka till dig och din fina familj!
Kramar

Nästa inlägg

Baka med barn

29
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x