Uppdatering i garderoberna

Jag vet att många av er tycker det är roligt att se vad jag har shoppat, och nu blev det kläder idag.  För efter en snabb inventering så behövde höstgarderoberna uppdateras lite, både hos barnen och för mig. Till småttingarna hittade jag mycket fint på H&M – de har väl åandra sidan alltid fina barnkläder. Däremot hittade jag inget till mig där denna gången, så det fick bli en tur till Vero Moda för stickade nyheter.

IMG_7091

Rosa jeans har ståt på damens önskelista länge , så hon var jätteglad för att vi hittade dessa glittriga rosa.

Melvin hittade vi en grovstickad tröja till med matchande jeans.

IMG_7098

Annars tycker jag Kappahl har mycket  fina jeans också , men där hittade vi inget denna gången.

IMG_7103

Jag har lagat en riktigt god maträtt idag också, en klassiker har jag förstått.
Det receptet tror jag inte ni vill missa.

Hej på ett tag.

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Gårdagens biokalas

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x