Gårdagens biokalas

Veckans rosbukett i gräddrosa.

Rosor

Jag missade ju helt att fotografera igår på Melvins kalas, tiden gick så snabbt. Ni var några som undrade vad vi bjöd på och vilken film som grabbarna såg. Först bjöd Melvin på blå läsk och färgglada cupcakes med chokladfrosting och strössel, sen var det lite presentöppning innan vi åkte ner till biografen. Anledningen till att vi skjutit upp kalaset berodde ju på att det inte funnits någon film som Melvin velat se innan- men så dök ”Pojken med guldbyxorna” upp i biotablån. Killarna fick välja läsk och godis/popcorn innan vi gick och såg filmen, eftersom det är 11 års gräns ( 7 år med vuxet sällskap ) så bokade jag en stol några rader bort från dem.

Filmen ger jag 4 stjärnor av fem. En riiiiktigt bra barnfilm, om ni vill se någon bra biofilm nu i höst.

Idag står det jobbmöte i min kalendern,
så på återseende snart igen.

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Åsa
9 år sedan

Vad kul att du berättade, tack! Låter jättemysigt med fika och så få gå på bio (bra idé med mamma en bit bort, ska komma ihåg…) Imorgon är det skoldisco här och min 9-åring har bjudit hem två kompisar på tacos och lite spel innan! 🙂 Fortsätt gärna att skriva om sånt här och vad ni bjuder på, kul att höra om och få tips tycker jag. Tack för superbra blogg! 🙂

Carola
9 år sedan

Är den för läskig för en 7 åring ?

Jenny.W
Reply to  Carola
9 år sedan

Melvin och hans 9 åriga kompisar tyckte det var den mest spännande film de sett.
Lite läskig kan den vara, men den är tillåten från 7 år med vuxet sällskap.

Nästa inlägg

Kycklingpanna med rosepeppar

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x