Evita Premiären

Hej där härliga söndag.

Flyget går snart hemåt för min del, ville bara skriva om den braiga Evita-föreställningen som vi såg igår med Charlotte i huvudrollen.
En helt fantastisk musikal som jag rekommenderar er alla som har möjlighet att gå och se den. Den var helt amazing, en fantastisk historia, vackra klänningar & härlig sång!

Bild lånad av : Peter Knutsson
Evita-002

Jag hade en stund på mig att göra mig klar på hotellet innan middagen, och det blev  ett par snabba bilder innan jag åkte bort till restaurangn för att träffa bloggkollegorna och Johanna som jobbar på Damernas Värld redaktionen.

IMG_6544-003

Och så blev det sovmorgon idag – och god hotellfrukost. Slapp känna mig helt ensam då en trevlig familj kom fram och hejade & sa att de läser bloggen.

IMG_6607

När jag landar i kalmar ska jag hämta upp Thelma som sovit hos mormor en natt. OCh vi ska gå ut & äta e bit mat och skvallra lite. Ser fram emot det ♥  och att komma hem till resten av familjen. Känns som jag varit borta en vecka och inte sen igår.
Borta bra ,men hemma bäst.

På återseende

0
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Annsofie
9 år sedan

Min favoritblogg i alla lägen. Kul att få följa med även när du inte lagar mat.
Kram AnnSofie

Lena
9 år sedan

Vad snygg du blev i den blommiga blusen! Jättesnyggt klädd!

Maria
9 år sedan

Hotellfrukost är det bästa som finns 🙂 Vi brukar bjuda hem vänner på god frukost, det är väldigt underskattat men så mysigt och avslappnat! Behöver inte alltid vara en tre-rätters när man ska ses, ett litet tips till burriga, kommande vintermornar!

Jenna
9 år sedan

Jag älskar din blogg! Började följa dej för ca: 1 år sen:-) nu är jag inne 2-3ggr om dagen! Jättesnygg bild på dej:D

Jennys_matblogg
Reply to  Jenna
9 år sedan

:-*

Nästa inlägg

Veckomatsedel

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x