Senaste numret av Damernas

Tjingeling finisar,

Precis tillbaka efter kvällsrundan med Molly, jag såg att jag fått lite frågor om henne bland kommentarena. Hon är en papillon på 4 1/2 år  – väldigt snäll, och mycket busig. Hon är väldigt förtjust i katter – men avskyr när det regnar. Ni kan såklart läsa mer om Molly & när vi köpte henne om ni söker på bloggen. Sitter här och sneglar lite på ”halvåtta hos mig” samtidigt som jag skriver till er. Tycker de är så duktiga & kreativa i detta program, roligt att se matintresserade personer som är så duktiga.

Lite bild på fina koppen från Åhlens fylld med gottis.

IMG_5672-001

När jag bläddrade igenom senaste numret av Damernas igår så hittade jag  mig & andra bloggkollegorna längst bak i tidningen.

IMG_5685-004

Klockan närmar sig åtta och jag ska strax åka och hämta Melvin & hans kompis från gymnastiken. Nomi ville inte fortsätta på sin gymnastik utan hon vill börja på fotboll eller balett? Vi ska sätta oss och kolla vad som finns – känner jag Jonathan rätt så håller han tummarna för fotboll just nu.

Till er alla en riktigt fin torsdagskväll.

0
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
al68
9 år sedan

Såg det med när jag satt ute och läste den idag, fina du ❤️

Jennys_matblogg
Reply to  al68
9 år sedan

❤ ❤

Violina
9 år sedan

Hej Jenny! Har varit utan dator i flera månader och håller på att läsa ikapp din fina blogg, bästa och trevligaste läsningen! I inlägget från 30/8 en bild med en fjädersparris i en jättefin silverfärgad kruka på fot. Har letat efter en liknande kruka, skulle bli så tacksam att få veta var du köp den? Kram och hälsningar!
PS Flera, gärna tre, kortare inlägg per dag röstar jag på!

Jennys_matblogg
Reply to  Violina
9 år sedan

😀 Välkomme tillbaka.
Jo , den är från blomsterlandet. Fanns i olika storlekar. Jag köpte den största tror jag 🙂

Kram

Emelie
9 år sedan

Hej! Ser att du har dumle pepparkaka i den fina koppen. Mitt favoritgodis! Var har du hittat det?

Nästa inlägg

Brons, koppar och guld

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x