Brons, koppar och guld


Hej där,

Nu har jag sprungit runt plockat upp & fotat nya heminredningen till sommarhuset. Hemma i stan föredrar vi att ha det mesta i vitt, men blandar även upp med lite gameldags-rosa, grått & silver. Här i stugan valde vi att blanda upp det vita med guld, brons & koppar… Iallafall känns det mysigt nu i hösttiderna – sedan tror vi kommer åtgå till ljusare färger igen till våren / sommaren. Hittade lite lyktor på gekås- supersöta med massa små detaljer.

IMG_8179-001

Egentligen gillar jag oftast inte för mycket krussiduller på inredningen hemma- men i stugan passar de liksom in bättre. De känns både gulligt och hemtrevligt.

IMG_8176-001

Matchande ljuslykta köpte jag också – de hade väldigt mycket i guld, koppar & brons nu på gekås.

IMG_8189-002

Fär mycket lyktor kan man inte ha. Själv brukar jag bara bytaplats på dem , eller flytta ut dem utomhus när inte får plats med fler inomhus.

IMG_8192-001

Hösten är verkligen här på riktigt på öland, så galet vackert! Kylig krispig luft är det och röd/gula löv överallt.  Ser fram emot promenaden bort till lillasyster om en stund- både för friska höstluftens skull och sedan den goda maten vi ska äta.  Hörde något om att vi skulle grilla… maj gadd så gott ! Tillhör ni dem som också grillar året om, eller har ni kanske redan ställt undan grillen tills nästa sommar?

Måste gilla hösten och alla dess färger. Så vackert!

IMG_8244

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
9 år sedan

Får jag fråga hur du får bilderna sååå suddiga bakom det du fokuserat på? Jag får aldrig till det och jag har nikon D3000…

Jenny Warsen
Reply to  Lotte
9 år sedan

Hej,
Jag har en Canon 1100D, med ett tameron objektiv. Jag kan tyvärr inte så mkt om kameror.
Bilderna blir bara så ( först trycker jag lite på knappen – den för att ta bilder – så att det lyser rött och klickar till. Sen knäpper jag av en bild) Då hamnar fokusen på det jag vill , och de runt om blir suddigt. Sen fotar jag alltid på P knappen – med ett mellanhögt ISO som inställning.

Nästa inlägg

Biff a la Lindström med kantarellsås

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x