Onsdagsbukett och Choklaaaad

Godkväll bloggisar,

Vi har precis diskat undan efter maten som blev en chili con carne – fast med kyckling, recept på detta hittar du här. Det är roligt att ändra om de här gamla husmanskost klassikerna till något nytt. Och här får ni se en liten glimt av onsdagsbuketten som från köket. En härligt höstig färgklick- blir glad av att bara titta på den.

IMG_5369-001

Och ett matchande nummer av Damernas Värld denna månaden, med en lika färgglad chokladnyhet. Salta mandlar – jag tycker denna är jättegod.Å andra sidan gillar jag nästan all choklad- och salt & choklad är en fin kombo.

Har ni provat den…  vad tyckte ni ?

IMG_5379

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Jenny
9 år sedan

Jag har smakat den o tycker oxå att den är jättegod!!

Ewa
9 år sedan

kände inget salt….besviken!

Annette Svalebjørg
9 år sedan

Kjøpte denne sjokoladen når jeg var på Svinesund på fredag, synes den var kjempe god 🙂

Nästa inlägg

Lite nybakat till fikat

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x