Lite nybakat till fikat

Precis fotat & ätit klart lunchen och det blev en maträtt som jag inte lagat på många år. Vissa dagar kommer Jonathan hem och äter på lunchen- då är det roligare att laga annat än omelett & sallad som jag annars vanligtvis äter. Nu har jag lite för många middagar i kameran bara- så jag behöver skriva upp alla recept här på sidan. Men nu ska jag ställa mig och baka lite gott till eftermiddagsfikat då vi får fikabesök. Det blir cupcakes, och det var inte heller igår som jag bakade. Återkommer med bilder senare.

 Och så lite bilder ”hemma hos oss” som jag fotade häromdagen.

IMG_5215-002

Nya växten är någon stort av ficus- tyckte den såg riktigt maffig ut. Sen hittade den vita krukan på Mio – och den fanns i olika storlekar. Ångrar nästan att jag inte köpte den som var en storlek större, men tror inte att den fått plats på mina fönsterbrädor.

IMG_5213-002

De vita lilla bordet ett blocket fynd som jag målat om. Och på tal om måla om så har jag målat om lite möbler som jag ska visa er. Faktiskt inte bara vita möbler, jag överraskade tillochmed mig själv med att måla om det svart.

IMG_5239-001

Mitt bästa budgettips kring heminredning är att möblar om prylarna hemma. Byt plats eller lägg undan dina saker – så blir det som nytt när du tar fram det nästa gång.

IMG_5218-001
Nix dags att sätta fart och baka , för nu kommer snart Thelma & Johanna hit.

Vi hörs snart igen!

0
Prenumerera
Notis om

13 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
S
9 år sedan

Vad vibbar din man med? Tucker han om att baka/laga mat?

S
9 år sedan

Vad jobbar din man med? Tycker han om att laga mat?

Jennys_matblogg
Reply to  S
9 år sedan

Min man driver argentur för Smålandsvillan både i kronoberg och Halmstad. Han säljer nybyggda hus.
Jo han gillar att laga mat- dock jobbr jag med att ständigt pröva nya recept- så det är inte ofta han behöver laga mat då jag redan gjort det.På helgerna lagar vi alltid tillsammans:)

Anki
9 år sedan

I VILKEN AFFÄR HITTADE DEN FINA VÄXTEN. KRAM ANKI

Jennys_matblogg
Reply to  Anki
9 år sedan

Jag hittade den på plantagen 😀

Mia
9 år sedan

Hej Jenny tack för en jättemysig blogg! Vi tänkte klä våra väggar med panel så som det var här på dina bilder, tänkte höra vad ni har använt, är det vanliga plankor som sen målats el det finns att köpa färdiga kram Mia

Ida
9 år sedan

Fina bilder 🙂

Natascha Malm
9 år sedan

Var är den fina brickan från?

Jennys_matblogg
Reply to  Natascha Malm
9 år sedan

Mio – men det är rätt länge sen. Så jag vet inte om den finns kvar.

Sanna
9 år sedan

Hej Jenny!

Du har det så himla fint och du inspirerar så mycket!
Undrar vad du använder för färg och pensel/roller när du målar dina möbler?

Mvh
Sanna

Jennys_matblogg
Reply to  Sanna
9 år sedan

Jag använder möbelroller – och Fluggers möbelfärg 😀

E
9 år sedan

Vilka fina värmeljushållare! Var finns de att köpa?

Jenny.W
Reply to  E
9 år sedan

Tack , de finns på Rusta .

Nästa inlägg

Pastatisdag

13
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x