Recept på omelett

Godmorgon och välkommen torsdag !
Jag har precis vinkat av barnen till skolan och ska börja gå igenom matbilderna från förra veckan. Sen såg jag att flera av er önskat en egen kategori med omeletter så jag har möblerat om bland recepten & mina kategorier igen för att ni lättare ska hitta här. Och idag öppnade vi upp för en ny  – som kort och gott bara heter omeletter. Där kommer jag samla alla mina bästa recept på dem. Det är gott till frukost, mättande till lunch , och bra mat för er som undviker kolhydrater.

recept omelett

Gott att fylla dessa med ost, philadelphiaost eller någon stuvning.

omelett

För att komma till recept & kategori på omeletter klicka HÄR

Psssst…. roligt att ni är så många nya här. *Hoppas ni ska trivas*

Kram

1

4 responses to “Recept på omelett

 1. Catarina skriver:

  Mmmmm så bra , omelett är något som jag gör alldeles för sällan
  Kanske blir ändring på det nu 🙂
  Återigen STORT TACK för alla mumsiga recept du delar med dej
  Kram Catarina

 2. Majje skriver:

  Hej! Du har en jättetrevlig blogg och framförallt många väldigt kanonbra och goda recept 🙂 :)…Marianne

  1. Jennys_matblogg skriver:

   Så roligt att höra 🙂

 3. Lisa skriver:

  När jag klickar på receptet på denna omelett kommer jag bara tillbaka hit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *