Litet presenttips

Det blev en liten runda till både Mio, blomsteraffären och Rusta på lunchen- en effektiv lunchrast med andra ord.  Jag hittade lite fina saker som jag ska visa er- först ut är dessa ur gulliga kakstämplar. Ett superfynd på Rusta för 29 :- bästa gå-bort-presenten!  Och nej jag är inte sponsrad, jag tycker det är roligt att tipsa er om bra prisvärda prylar jag springer på. Och ni verkar också tycka att det är roligt & nämnde jag att jag har en Ullaredsresa inbokad med Thelma & hennes kompis snart igen . Där hopppas jag på att hitta massa fina prylar både hem och till stugan.

IMG_5264-001

IMG_5271-001

Nu har jag hämtat hem Nomi från skolan och väntar hem Melvin och vi ska baka kakor –
så jag ska se om vi hittar ett  passande mördegsrecept till dessa Cookie stamps.

0
Prenumerera
Notis om

9 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sussi
9 år sedan

Fina! Ska köpa såna till min systerdotter! Tips på bra kakor som håller formen?

Marléne
9 år sedan

Vet inte hur jag hittade dig blogg men har följt dig sedan tidigt i våras. Kollar den varje dag och har gjort såååå många recept som du lagt ut. Rekommenderar även andra att gå in och kika. Enkla och goda recept som hela familjen gillar.

Ida
9 år sedan

Ja funderar faktiskt på o köpa en sån 🙂

Maria
9 år sedan

Vilken uuunderbar blogg, bra recept, fina foton…den har blivit mitt måste!!
Du skulle kunna göra både receptböcker och bakböcker!!!

Sofia
9 år sedan

Jag brukar göra kolakakor/sirapskakor mär jah stämplar. Jag stämplar dem direkt efter gräddning för bästa resultat 🙂

Fyrtiotaggare.com
9 år sedan

Tack för tips!!!

Tina
9 år sedan

Då kan jag passa på att tipsa dig för en gångs skull om ett recept på ”stämpelkakor” som jag har testat med just de stämplarna som du har på bild:
http://bevemyrs.blogg.se/2013/november/stampelkakor.html
Det blev väldigt lyckat och lätt att stämpla, så länge man mjölar lite på stämpeln och trycker ner tillräckligt långt ner så att det inte flyter ut i ugnen 🙂

Jennys_matblogg
Reply to  Tina
9 år sedan

Kikar du in lite senare så ska du få höra ett ännu bättre tips 😉

Tina
Reply to  Jennys_matblogg
9 år sedan

Perfekt, ännu bättre tips tages tacksamt emot. Det ser jag fram emot 🙂

Nästa inlägg

Recept på omelett

9
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x