Dagens arbetsvy

Hej då sommaren och Augusti & välkommen höstmånad,
Jag gillar hösten och har inget emot alls denna friskiga krispiga luft som hösten tar med sig.  Särskilt nu när vi är ute och powerwalkar så är det uppskattat. Efter morgonrundan så var det hem och jobba, och så här ser dagens arbetsvy ut- eller iallafall förmiddagens.  Jag sitter i vardagsrummet och arbetar med bilder medan jag lite halvt som halvt kikar på nyhetsmorgon. Sen slipar jag lite på två nya cheesecakes som jag har tänkt att baka till helgen då vi har kalas för Melvin. Ja vi har mycket födelsedagar här på hösten, Thelma i Augusti, Melvin i september & Jacob i oktober. Och Jacob fyller ju 15 år – så Jonathan & han har varit och kollat mopeder & jämfört i flera veckor eller snarare månader. Sen fyller Jonathan några dagar efter Jacob så det kommer bli väldigt mycket nya kak och cheesecakesrecept här nu de kommande veckorna.

IMG_4769-002

Buketten i vardagsrummet, helgbuketten blev röda rosor,
det  är inte ofta jag köper hem röda jag är väldigt förtjust i de rosa. Men rosa var slut och dessa röda är rätt maffiga- får se hur länge de är fina nu.

IMG_4772-001

 Hepp hepp , nu ska jag fortsätta med bilderna!
Kikar in senare med ett nytt recept

Tjingeling

0
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
al68
9 år sedan

Mysigt att planera vad man skall baka. Gjorde dina nya dumlekakor i helgen, alla gick nästan åt när vi var i stugan ; ) Måste påminna dig igen att testa den där cheesecaken jag gav dig recept på för länge sedan, OM du har kvar det. Säj till annars så får du den igen, du kommer inte ångra dig, bästa Cheesecaken enligt mig, det är en bakade cheesecake. Längtar till New York så vi kan gå på Cheesecake Factory, var ni där? Kram kram

Jennys_matblogg
Reply to  al68
9 år sedan

Ja, jag tänkte vi skulle baka dessa till Melvins kalas också – lätta att göra & goda. Jag tror jag har ditt receptet på datorn. men skicka gärna över det igen. Jag skriver ner och lägger i recept-lådan, den behöver uppdateras 🙂
Vet du vi hade pratat om att ka till Cheesecake Faktory- men vi hann liksom aldrig med.
New York är fantastistk, vill tillbaka 🙂
Kram

Tina
9 år sedan

Har du rosenbladen i vattnet? Aj aj, då vissnar de fortare… Man vill ju bevara de vackra blommorna så länge som möjligt. Detta gäller alla typer av snittblommor. 🙂

Jennys_matblogg
Reply to  Tina
9 år sedan

Jag brukar plocka bort de nedersta bladen- skulle kanske plockat bort fler?
Tusen tack för tipset, ska snitta om dem och byta vatten idag 🙂

Angelica Bergström
9 år sedan

Vart kommer den underbara vasen ifrån?

Nästa inlägg

Wokad kyckling med krispiga grönsaker

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x