DV-guldknappen 2014

Ingen har väl missat att det är gala i helgen, Damernas Värld – Guldknappen 2014. De senaste 33 åren har Damernas Värld delat ut Guldknappen till 35 skickliga designers som alla bidragit till att göra svenskt mode. Det hade varit roligt att vara där, min inbjudan till denna tjusiga gala damp ner i brevlådan redan i somras. Jag hade sett fram emot att åka dit och träffa alla gulliga bloggkollegor, och kolla in alla fin-fina klänningar. Men tyvärr krockade galan med lillasysters dop – så jag får se fram emot att gå nästa år.

Guldknappen

Så jag och Jonathan blir stolta gudföräldrar till lilla Mila imorgon, det ska bli jätteroligt att åka över till öland och vara med på dopet också och träffa hela tjocka släkten. Så vi ska snart och hämta upp alla barnen från skolan och handla lite & åka över till stugan. Men jag återkommer under kvällen med nytt recept- håll utkik.

Och ha nu finaste fredagen!

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
al68
9 år sedan

Vad är väl en bal på slottet…… ; )
Mysigt med dop med, ni kommer bli världens bästa gudföräldrar <3
Ha en mysig helg och hoppas att ni slipper allt för mycket regn. Hoppas att vi med slipper det då vi skall på cykelfest, inte kul om det regnar. I kväll blir det att fixa efterrätter för hela slanten, skall göra tre olika efterrätter, bl. a. Cheesecaken jag tipsade dig om för ett tag sedan, du bara MÅSTE göra den, du kommer döööö ; )
Kram kram

Anna
9 år sedan

Du måtte vara bästa gudmodern som missar den kändisfesten

Nästa inlägg

Pasta med bacon och krispiga grönsaker

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x