Kvällens förrätt – en klassiker

En riktig förrätts-klassiker , toast med stenbitsrom och creme fraiche.

Förrätt recept

En klassiker som uppskattas av alla: 
Toastbröd + olivolja
Stenbitsrom
hackad rödlök
1 msk creme fraiche

Gör så här: 
Stek toasten i olivolja.
Lägg upp upp en tallrik och servera.

Mums 

IMG_3700-001

Återkommer om några minuer med kvällens varmrätt 🙂

1
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Elin
9 år sedan

Prova med smetana istället för créme fraiche, det blir supergott 🙂

Jennys_matblogg
Reply to  Elin
9 år sedan

Det måste jag pröva nästa gång, tack för tipset 🙂

Christina
3 månader sedan

Ännu hellre lite löjrom 👌🏻

Nästa inlägg

Pepparlax med citronaioli och tropisk sallad

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x