Baka till födelsedag

Godmorgon från soliga öland, 
Jag och tjejerna ( Nomi & Thelma ) åkte hit igår för att vara här ett par dagar och förbereda för stora tjejen födelsedag, Jonathan och grabbarna är kvar i stan ett tag till jobb och fotboll eller något sådant pratade de om. 🙂 Sådana här dagar är jag extra tacksam för att jag kan jobba vart jag vill för någonstanns, så länge det finns fungerade internet. Igår blev det mycket bad i poolen, och man uppskattar att komma tillbaka till en stugan efter att ha varit ifrån den en vecka- så lugnt och rofyllt här. Igårkväll hjälptes vi åt att ”baka” , vi är inte så förtjusta i tårtor i vår familj, utan vi brukar baka lite olika sorters gottis och bjuda på. Kladdkakor, pajer eller som i detta fallet en cheesecake.

En bild från när vi precis frös in den, nu ser den inte ut så här exakt – för vi gjorde även en chokladig topping på den.

IMG_3236

Ni ska få se mer av denna så  snart- vi har hunnit fota och provsmaka den

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
al68
9 år sedan

Här skall med bakas idag, lillkillen fyller år på söndag och min stora kille på måndag, tur att regnet öser ner då känns det ok att vara inne och baka hela dagen. Först en efterlängtad dusch efter ett gympass. Ha en skön dag fina du

Nästa inlägg

Veckomatsedel

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x