Lördagspizza och hemodlade tomater

Hej där,
Hoppas ni har haft en underbart fin och solig lördag. Det har vi solat badat och haft Susanne och hennes familj här. Alltid lika trevligt att träffas och prata ikapp allt som man missat sen sist. Susanne är min barndomsvän sen dagis, och det är riktigt kul att vara stora tjejer Thelma och Emelie också är kompisar och har roligt.

Och tiden rann iväg idag och efter några bad i poolen och fika  och alla var hungriga så vi åkte ner till Borgholm för hämtpizza. Jag beställde en med fläskfile, bea , mozzarella och jalapenjo. Mums

Goda pizzor

Mätta och belåtna så har vi fixat lite här i trädgården och jar har vattnat  tomatplantorna och såg att jag hade massa röda tomater.*wwwiiiieeee*  så roligt , och så mycket godare det är med hemodlat än de tomaterna i affär. Ett växthus om några år står på önskelistan – guuud  så roligt att få odla lite mer grönsaker själv.

IMG_2999

Nu ska jag stänga ner datorn för en stund och sätta mig på altanen med kvällsolen –
Ha en underbar lördag- och vi hörs snart igen.

Tjingeling.

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Hedda
9 år sedan

Å vad fina bilder och goda recept. Jag tycker att du har en fantastiskt god smak och att ni har inrett ert sommarhus helt fantastiskt ljust och fint. Ju vitare desto bättre. Du har en underbar smak.

Anna
9 år sedan

Måste tipsa om en pizzeria på Öland som vi besökte i helgen. Tror den heter just Ölands pizzeria och ligger på Ekerums golfbana. Har aldrig ätit så god pizza i hela mitt liv 🙂

Nästa inlägg

Egna chokladkex

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x