Renoveringen fortsätter

Hej hej,

Hoppas ni hade en jättebra midsommar- våran var toppen med dans kring midsommarstången, god mat & trevlig sällskap. Missade dock att ta med kameran- så det fick bli en bild från två år sedan när vi även då var här på Öland & firade med lilla syster och familj.  Det är ett jätteroligt midsommarfirande där hela byn, och deras vänner kommer och klär stången, för att sedan fika på Kaffe och Ann-Maries goda jordgubbstårta – senare på kvällen är det grillat och massa lekar som sedan avslutas med en match fotboll. Rolig tradition som har hållt på här i byn i 32 år- även om det för oss bara har blivit 4 år, men vi kommer att fortsätta komma tillbaka hit fler år.

midsommar

Idag fortsätter renoveringen och jag ska snart börja gå runt och fota kök, och hall för att visa er våra framsteg här i stugan.Roligt att ni tycker det är kul att följa när vi fixar och målar här hemma, roligast av allt blir ju att visa er slutresultatet.

Men nu ropar maken på mig, vi ska fortsätta att lägga golv nu.

Vi hörs om en stund !

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Karin
9 år sedan

Ska bli jättespännande att se renoveringsbilder! Här byggs också; altanbygge.

Nästa inlägg

Glad midsommar

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x