Glad midsommar

Ville bara kika förbi och önska er alla en riktigt fin midsommar, och hoppas ni får en härlig dag med massa sill, potatis och jordgubbstårta. Nu ska jag hoppa ur målarkläderna och försöka hitta något midsommarfint i garderoben.  Klockan två är det dans runt midsommarstången och nu  * håller jag tummarna * för fint väder.

IMG_2302

En stor dagsfärsk bukett från vår stora gamla trädgård i stugan – det är så charmigt med äldre trädgårdar tycker jag – och det ska bli en fröjd att åka hit till våren för att se allt som börjar knoppa här då.

Men nu måste jag sätta lite fart….. och vi hörs snart igen 🙂

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
al68
10 år sedan

Hej, hoppas ni fick en fin midsommar. Själv hade vi det kanon, en dag/kväll med MÅNGA skratt och underbart sällskap. Idag slappar vi i soffan och bara tar det lungt. Ha det gott, kram ❤️

Nästa inlägg

Renovering pågår

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x