Wasabilax med fetaostsås

Godkväll vänner
Ursäkta frånvaron här på bloggen, det är bara så mycket att göra just nu. Och hur roligt det än är så är det mycket tid som går åt, imorgon ska jag fortsätta att fota lite mellan målning & gräsklippning. Och jag ska lägga ut fler bilder så fort jag hinner, för nu börjar barnens rum att bli färdiga med nya golv, och även hallen börjar närma sig färdigmålad. Imorgon börjar de gräva för poolen och det ska bli helt fantastikst när den är färdig. Följ mig gärna på instagram oxå @jennysmatblogg där  kommer jag lägga ut bilder från stugan hela tiden.Nu över till lite gott mattips nu i sommartiderna : Wasabilax med fetaostsås – en favvo!

IMG_5148

Detta behöver du :
1 bit lax ( gärna färsk)
smör
wasabi & sesamkrydda
valfri blandsallad
körsbärstomater
rödlök

Fetaostkräm:
1 förpackning  fårost/fetaost
2 1/2 creme fraiche
1/2 tsk flytande honung
1/2 pressad vitlöksklyfta
1 skvätt färskpressad citron
salt & peppar
salladskrydda

Gör så här :
Börja att blanda ihop såsen genom att smula ner fetaosten i en skål och sedan rör i resten av ingredienserna, ställ kallt.
Stek laxen i smör och krydda den med wasabikryddan, fördela ut salladen på en tallrik , med klyftade tomater och lite lök.
Lägg dit laxen och en klick  med fetaostkräm- smaskens.

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Frida
9 år sedan

Åh så roligt med pool. Får man fråga var ni beställt den ifrån och vad modellen heter? Vi är nämligen inne på att bygga en pool på vår tomt och skulle behöva lite tips.

Anette
9 år sedan

samma här, vi planerar för poolbygge nästa sommar. Vill gärna veta var ni beställt poolen? Följer gärna erat poolbygge på bloggen! För övrigt måste jag säga att din blogg är toppen, jag lagar alltid helgmaten med något av alla dina goda recept.

Sylvie Trumars Jansson
9 år sedan

Hade tänkt laga detta ikväll, låter somrigt gott och enkelt. Wasabi och sesamkryddan, är den färdig eller har du blandat den själv? Jag hittade inte den i affären. Var hittade du din?

Jenny Warsen
Reply to  Sylvie Trumars Jansson
9 år sedan

Jag hittade den bland kryddorna finns på Ica iallafall 🙂 . Tror det är Santa Maria, men är inte säker.

Nästa inlägg

Fläskfile i rosepepparsås

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x