Måndagmorgon

Hej och godmorgon,

Då är vi inne på sista veckan innan barnens sommarlov börjar, och vi håller tummarna för att fina vädret håller i sig. Jag är hemma med tjejerna idag- Nomi som är ledig- och Thelma som igår började få ont i sina öron efter helgens förkylning. Så den lilla stackarn har inte kunnat sova många timmar inatt. Till frukost dukade jag fram lite extra gott, med frallor, skivad melon och färska jordgubbar- Nu håller vi tummarna för att hon blir bättre snabbt.

Själv ska jag sätta mig ute nu en stund i solen med en kaffe och läsa senaste numret av Damernas Värld, innan det är dags att börja uträtta dagens måsten.

IMG_2028

Hoppas du fåren riktigt fin start på veckan!

På återseende

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
al68
10 år sedan

Usch, hoppas att hon piggar på sig snart. Ja, tänk att det snart är sommarlov. Min lille slutar redan på onsdag, sen är det ett långt härligt sommarlov hemma. Skönt att jag kan jobba hemifrån och kan vara hemma hela sommaren med honom, det får man vara glad för. Ha en skön dag och krya på Thelma <3

Malin Pettersson
10 år sedan

Det verkar som det går mycket förkylnings varianter nu! Min Thelma 🙂 är också hemma från skolan med feber och magont idag :(.

Duka Upp
10 år sedan

Åååh en fralla med ost och en kopp kaffe. Ett av livets små – men underbara – njutningsämnen! 😉 Har bakat själv idag sen jag hittade ett kanonrecept på prinsesstårta. Passade perfekt till Leonores dopdag! 🙂 http://www.dukaupp.se/prinsesstarta-pa-kungliga-dopdagen/

Nästa inlägg

Veckomatsedel

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x