Äventyrsgolf & jordgubbar med glass

Jordgubbar med vaniljglass kan vara bland den godaste efterrätten jag vet-undrar just hur många liter jordgubbar jag har köpt i år.
Dessutom både gott & nyttigt i allafall med jordgubbarna 😉

IMG_2011

Innan idag var vi iväg med barnen & spelade äventyrsgolf ute på Evedal för första gången. Det var riktigt roligt och lite annorlunda mot den vanliga minigolfen vi brukar spela varje sommar.  Här var det som en vanlig golfbana med sandbunker och små sjöar. Tyvärr hade jag inte med mig min kamera, men hade iallfall med mobilen så de som ville vara med fastnade på några bilder.
7PP9RR39

Vem som vann? 🙂 haha … det var jag & Thelma som hamnade på första plats. Nu ska vi bänka oss i tv-soffan och se om vi kan hitta en en film som inte alla har sett än.

Hoppas du får en jättefin fredagskväll.

På återseende

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Gårdagens lilla avslutning

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x