Gårdagens lilla avslutning

Hej och godmorgon hörrni,

Då vart det långhelg igen, startade dagen med en sovmorgon och sedan frukost med varma frallor, smidigt när man har lite ”bake off” hemma i frysen. Och igår kom Thelma hem från skolresan, de hade haft det toppen på västkusten/skrea men hon var lite trött. Och Jonathan var iväg och skjutsade Jacob och fotbollsgrabbarna till deras match i Kalmar igår, så de kom hem sent. Jag är så glad för att Jonathan tycker det är lika roligt att vara med på fritidsaktiviteter , skjutsa & hämta de stora barnen som de små –  han finns där lika mycket för alla biologiska som bonusbarn, han är världens bästa!  Jag, Melvin, Nomi & Thelma satt och kollade på disney filmer & åt chips, i lugn & ro.

Sen var det ju Nomis lilla avslutning igår- många avslutningar blir det när man har många barn – och det delades ut diplom & rosor , och sa hejdå nu inför skolstarten. Tänk att Lillan börjar bli så stor nu , och efter sommaren har vi inte längre några dagisbarn här hemma och det känns lite sorgligt det gör det. Men nu börjar en ny tid, och de känns fantastiskt roligt det också – gissa hur mycket hon ser fram emot första läxan?

IMG_1924

Här åkte lill-skruttan ut från förskolan 🙂

IMG_1931-001

Det är så roligt att många av er har följt bloggen här från att Nomi lärde sig gå,
tänk att hon nu ska börja skolan. En liten bloggbebis har blivit stor 🙂

Hoppas ni får en fortsatt fin dag- jag kikar snart förbi igen med ett nytt recept.

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Nathalié - Mamma till Charlie
9 år sedan

hon är ju så himla söt!

http://livetomyarp.com

Hanna
9 år sedan

Gud så söt hon är!

Är lite nyfiken på vem som vann tävlingen??

al68
9 år sedan

Sötaste Nomi, ett sånt litet charmtroll

Elisabeth
9 år sedan

Svårt att komma in för kommentarer…. får bli gäst 🙂
Tack för fotot på häcken jättefin.Vår liguster stod i tomtgräns
som vi planterat ihop med grannar vi haft i 30 år. Blir så less hur man bara kan gå
loss utan att vi blir tillfrågade.Tack för en bra blogg och jordnära Jenny.

Nästa inlägg

Räk- & äggcheesecake

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x