Guten morgen

Godmorgon önskar jag från ett grått  & regnigt växjö.

Jag lämnade av Thelma igår morse för ett par dagar iväg med klassen de skull iväg på skolresa- hoppas de har bättre väder än vad vi har haft igår & det kommer bli idag. Här får jag lite fikagäster om en stund och det är ju alltid trevligt. Jag förberedde brownies redan igår – de ska stå kallt gärna över natten så det gälleratt vara ute i god tid. Jag hackade ner massa dumle i dem, och det blev tydligen uppskattat – för jag upptäckte nu imorse att hälften av kakorna redan var slut… Haha.

Dumle

Återkommer med receptet om en stund.

Hoppas du får en riktigt fin dag, och vi ”ses” senare.

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
al68
9 år sedan

Mums, jag skall slänga ihop Nutella Semifreddo när jag kommer hem idag. Gott att ta med på gatufesten imorgon ; )

Jennys_matblogg
Reply to  al68
9 år sedan

Den är gudomligt god- måste nog ta och göra den snart igen-

Kram

al68
Reply to  Jennys_matblogg
9 år sedan

Smidig och lätt att göra med, ibland har man ju inte all tid i världen.

Nästa inlägg

Lax med kräfttzatziki & färskpotatis

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x