Min hobby blev mitt jobb

Hej där,

Jag får flera mail och frågor om jag inte kan berätta lite mer om mig själv och bloggen.  Och det finns lite att läsa om mig här ovan fliken om Jenny, men för er som inte hittat dit kan jag berätta lite snabbt att jag är 35 år & gift med Jonathan &  jag har 4 barn: Jacob 17 år, Thelma 15 år, Melvin 11 år och Nomi 8 år. Min matblogg startade jag upp när jag var mammaledig för snart 7  år sedan. Och då hade jag inte särskilt många läsare alls- förutom min familj & mina vänner. Jag hade matbloggat i några veckor då jag fick ett mail om jag kunde tänka mig att börja blogga på Pernillas (Wahlgrens) Värld.
Ja, så jag har verkligen bara halkat in på detta som på ett bananskal. Den stora anledningen till att jag blev tillfrågad var att jag hade skrivit en rad i kommentarsfältet där jag tipsade om världens godaste kladdkaka. Jag tackade ja till erbjudandet, och flyttade över mina några veckor gamla blogg till Pernillas Värld. Och där tog hela min blogg en väldans fart- och det var en lärorik tid för mig. Jag som i början inte hade en enda tanke på att bloggen skulle bli stor, eller att jag skulle få så många besökare var helt plötsligt en av ”storbloggarna”. De första åren tjänande jag inga pengar på min blogg, men jag fortsatte blogga ,skriva & prova nya recept för att jag tyckte det var roligt, det har varit det viktigaste hela tiden. Och nu några år senare är bloggen en del av mitt företag som jag driver och idag jobbar jag & tjänar pengar på min hobby!

Dagens kök : idag är det ny maträtt att laga – och ny efterrätt att baka. Eftersom inlägget redan är 2 år, och många klickar sig in här varje dag så har jag uppdaterat barnens åldrar till hur gamla de är idag, samt min egen.

IMG_1719

Det är riktigt häftigt och jag är stolt över mig själv att jag faktiskt lyckades med detta. För jag vet att min blogg är inte alls lik de andra bloggarna, med dyra kläder, smycken & märkesväskor som kostar hur-mycket-som-helst. Jag är en helt vanlig tjej/tant men med ett litet ovanligt (blogg)jobb- och som trivs bäst hemma i trädgården & vid mina grytor i köket, och laga stora middagar till hela familjen.

Visst kommer det massa  inbjudningar till premiärer &  invigningar men jag är lite som tjuren Ferdinand – jag trivs bättre här under min korkek & lukta på blommorna….Haha.

Dagens middag kommer innehålla dessa ingredienser.
IMG_1724

Och dagens efterrätten som jag ska provbaka kommer innehålla Dumle,
efterrätt med choklad kan väl aldrig bli fel.

IMG_1738

Bloggen har ju även flyttat några gånger allt eftersom jag har fått nya möjligheter att utvecklas och nu efter fjärde flytten vart till Damernas Värld, och nu femte flytten så står jag på egna ben. Men nu nog om mig- ni är så många nya här som jag vill veta mer om . Kan ni inte berätta mer om er själva ?

Vad heter du, vad bor &  du och vad jobbar du med?

0
Prenumerera
Notis om

123 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Karin
10 år sedan

Hej! Jättetack för en toppenbra matblogg! Dina recept är helt i min smak och inte alls svåra att få till. Spanar alltid in dina recept innan jag söker matinspiration på annat håll! Bor på Värmdö utanför Stockholm med man och 2 flickor i åldrarna 8 och 11 år. Vår äldsta har faktiskt tillagat några av dina recept! Såå kul och gott! Kram och ha en bra dag!

Jennys_matblogg
Reply to  Karin
10 år sedan

Vad roligt att höra 🙂

Kram

Liza
10 år sedan

Hej! Jag heter Liza är 40 år och bor med man och 3 barn i Finspång. Jobbar på en gruppbostad. Jag trivs också bäst hemma (även om det är kul att resa och se nya platser) Älskar att baka och laga god mat. Började läsa din blogg på Pernillas Värld och har provat massor av dina goda och bra recept. Gillar också din stil hemma. Här målas det också om gamla möbler titt som tätt. Du har inte tänkt på att ge ut en kokbok?

Jennys_matblogg
Reply to  Liza
10 år sedan

Det hade varit en dröm att ge ut en kokbok – vi får se i framtiden 🙂

Sarah Adolfsson
10 år sedan

Sarah, snart 25 och bor i Malmö. Jag jobbar som personalansvarig och butikspersonal i ett nystartat butikskoncept i Malmö. Till hösten fyller vi ett så det är väldigt roligt att vara med från början i vad vi hoppas blir en stor kedja. 3 butiker än så länge så det bådar gott i alla fall.
Kommer inte riktigt ihåg hur jag snubblade in på din blogg. Men har alltid gillat att baka och vill bli bättre på det där med mat så har gillat din blogg så länge jag läst den, även om jag tyvärr inte har lagat så jättemkt av dina recept då det inte helt passar in i min nuvarande kosthållning. =)

Jennys_matblogg
Reply to  Sarah Adolfsson
10 år sedan

Roligt att du har hittat hit Sarah, hoppas du hittar några recept att prova:)

Maria
10 år sedan

Hej Jenny och tack för en fin blogg!
Jag är 43 år och bor i Bollnäs. Är gift och har två barn, en kille på 12 och en tjej på 10 år. Jag arbetar som sjuksköterska och tycker liksom du om att baka, laga mat och inreda. Att fotografera är också ett stort intresse. Jag blev tipsad av en jobbarkompis om din blogg, har aldrig följt nån innan, men din är jag in på så gott som varje dag! Letar ofta recept på både mat och bak!! Tycket dina bilder är superfina och man blir verkligen sugen att baka el laga mat när man ”bläddrar” runt bland recept och bilder!!
Ha en bra dag!

Jennys_matblogg
Reply to  Maria
10 år sedan

Vad glad jag bilr , tack för att du berättar!
Kram

al68
10 år sedan

Hej finaste Jenny. Det är inte konstigt att din blogg har blivit så stor, det är för att du är du och att det som du skriver passar oss ”vanliga” människor. Som du vet så har jag varit med dig nästan hela vägen, vilken är så trevligt. 46 årig 3 barnsmamma från Halmstad (tre killar 24, 22 och 10 år). Jobbar på en reklambyrå men om du frågar mig just nu är jag rätt trött på mitt jobb. Har haft många tankar om att skaffa eget inom bageri, då jag är uppvuxen på ett bageri när jag var liten, det är min högsta dröm. Så det kanske är dax nu, vi får se. Älskar att träna och röra på mig, givetvis matlagning och bakning. Njuter av mitt liv tillsammans med min fina familj. Ser framemot allt spännande på din blogg framöver, kram kram <3

Jennys_matblogg
Reply to  al68
10 år sedan

Hej Finaste Anna-Lena

Blir alltid så glad när du alltid tar dig tid att skriva en rad, hade vi bott närmare så hade jag bjudit in dig på fika 😀
Vilken härlig dröm om bageri – hoppas det kan bli något av det i framtiden!
<3

Kramar

al68
Reply to  Jennys_matblogg
10 år sedan

Vem vet jag kanske kommer körande ; )

Jennica
10 år sedan

Hej! jag är 35 och bor i London där jag jobbar som översättare och trivs, precis som du, bäst när jag får vara hemma och pula. Kommer inte ihåg hur jag trillade in på din blogg, men tycker den är fantastiskt bra och du kommer med många bra recept och tips! Lite extra roligt blev det när jag insåg att du bor i Växjö – kommer själv från södra Småland och de gånger jag är hemma i Sverige och känner för att ”shoppa loss” så är det Växjö som gäller =)

Jennys_matblogg
Reply to  Jennica
10 år sedan

🙂 Växjö har rolig shopping och Samarkand är så smidigt nu när alla butiker verkligen finns under ett & samma tak. 🙂

Isabelle
10 år sedan

Hej Jenny!

Mitt namn är Isabelle och jag är 21 år gammal. Jag jobbar med scenkonst och kultur i Växjö, med inriktning på barn. Min dröm är att läsa till förskolelärare på universitet och sedan få jobba som det & få in kulturen redan i tidig ålder.. Din blogg betyder väldigt mycket för mig! Jag flyttade hemifrån direkt efter gymnasiet till en annan stad (studier) och hade då knappt gjort någon mat själv mer än ”basic”-rätter, typ värma chicken nuggets/fiskpinnar i ugn med pommes. Jag insåg ganska snabbt att jag inte mådde bra av att bara äta sån mat och googlade efter diverse matbloggar när jag hittade din! Sen dess har din matblogg varit min absoluta favorit. Du har fått mig att gå från Bambi till hal is till att börja känna sig säker på recept, till att kunna höfta och göra lite som jag tycker passar. Känner mig som en mästerkock när jag gör dina recept, får ofta många komplimanger av både pojkvän, vänner och familj. Så tack för ditt engagemang och din passion för mat – du är en inspirerande människa! Extra häftigt att du bor bara en liten bit från vart jag växte upp med mina föräldrar 🙂

/Isabelle

Jennys_matblogg
Reply to  Isabelle
10 år sedan

Tusen tack! Och vad roligt att höra Isabelle.
Och vilket roligt jobb du har – grattis! 🙂

Nilla
10 år sedan

Hej Jenny,
Jag är 41 år och jobbar som innesäljare, 2 tonårsbarn och har med stor glädje följt dig sedan du började blogga hos Pernilla. Älskar att baka och har provat många av dina recept!
TACK för allt du delar med dig av!

Jennys_matblogg
Reply to  Nilla
10 år sedan

😀

Malin från Växjö
10 år sedan

Hej Jenny!
Tack för en bra och inspirerande blogg. Vad jag gillar med din blogg är att du är så naturlig och att den handlar mest om mat och inredning. Om jag vill se dyra märkeskläder och smycken så finns det modebloggar att kolla på istället.
Jag är 35 år och bor 2 mil ifrån Växjö, så jag tyckte det var extra kul att du bor i Växjö. Jag har en dotter på 4 år och lillebror i magen som ska komma i augusti.
Just nu jobbar jag inte men har jobbat i en möbelaffär här i Växjö. Kommer troligtvis plugga efter min mammaledighet.
Fortsätt med det du gör så kommer jag fortsätta följa dig.
Kram

Jennys_matblogg
Reply to  Malin från Växjö
10 år sedan

🙂 Grattis till magen
Och vad roligt att höraatt du gillar bloggen.

Kram

Amanda
10 år sedan

Hej!
Amanda heter jag, är 24år och jobbar inom IT.Jag bor för första gången själv i mitt liv (separerade för ca 6 månader sedan). På något sätt halkade jag in på din blogg och blev helt lyrisk över nya mat och bakrecept och kommer gärna testa på ett och annat nu när man bara lagar mat till sig själv. Ibland är man inne på sitt ”gamla spår” och inte tänker på att hitta nya recept men det kommer jag absolut göra framöver då vissa recept inte alls verkar så komplicerade. Kanske att man bjuder över en ny dejt i framtiden och lockar med en av dina middagstips 😉

Jennys_matblogg
Reply to  Amanda
10 år sedan

🙂
Vad roligt att höra !

Emelie
10 år sedan

Hej Jenny

Jag är alldeles för snart 26år och bor just nu i Borås där jag studerar till Dataekonom. Har mina rötter på västkusten och jobbar inom restaurang vilket jag gjort i tio år snart. Jag har läst din blogg sen den dagen du började på Pernillas Värld och jag går oftast in här först när jag ska laga nått eller baka. brukar även googla recept och då lägger jag ofta till jennysmatblogg efteråt så får jag dina recept först.
Du har även inspirerat mig till att prova nytt. Bakar ofta biskvier och gjorde en prov biskvie med oreos för att tag sen men den blev inte bra men ska prova igen.

Tack för en toppen mat/bakblogg!

/Emelie

Jennys_matblogg
Reply to  Emelie
10 år sedan

Hej Emelie, Vad kul att du har hängt med bloggen så länge! 🙂
Oreofyllning låter ju gott – men det är inget du rekommenderar då kanske?

Kram

Camilla E
10 år sedan

Kul att läsa om dig 🙂 Gillar att du är en ”vanlig” tjej, och hade nog inte fortsatt läsa varje dag om det blev för mycket dyra kläder och annat 😉
Hittade din blogg när jag sökte efter något recept, då fanns den på Pernillas Värld!
Jag heter Camilla, är 32 år och bor i Landvetter. Träffade min sambo lite senare i livet så vi har nyss köpt hus 🙂 Jag jobbar som grafisk designer och älskar inredning, och tycker mycket om din stil! Ska slipa om och måla en gammal möbel för första gången efter inspiration härifrån 🙂 Självklart tycker jag även om att laga mat, baka, testa nya recept, och även att pyssla, träna och mina hästar!!
Tack för din inspiration i vardagen!
Camilla

Jennys_matblogg
Reply to  Camilla E
10 år sedan

Vad roligt att få läsa så mycket om er som tittar förbi här!
Grattis till husköpet- det är ju så roligt att fixa / renovera/ tapetsera & möblera! 😀
Tack för att du lämnar ett avtryck 🙂

Daniella
10 år sedan

Daniella, sthlm, 28 år snart mammaledig igen 🙂 Jag hittade till din blogg under min första mammaledighet när jag började baka och laga mycket mat. Då bloggade du hos Pernillas värld. Blev inspirerade både utav dig och Matplatsen att själv börja blogga om mat & bak och idag är inte min blogg lika stor som din men lite större än när jag började blogga iallafall och är nu en av toppbloggarna på vimedbarn 🙂 Jag tycker det är så kul att ha följt din utveckling från Pernillas till Femme och sen nu till Damernas värld. Jag har provat många utav dina recept och jag tycker du är jätte duktig och en stor inspiration! 🙂 kram på dig 🙂

http://www.daniellarosengrip.se

Jennys_matblogg
Reply to  Daniella
10 år sedan

Vad roligt! Grattis- och kämpa på med bloggen 😀
Ska kika in sen när jag har en stund framför datorn 🙂
kram

Mira
10 år sedan

Halloj 🙂 Jag är, 43, gift sen ett år tillbaka, har barnen på 13& 16 sen tidigare äktenskap.
Jobbar idag i en spelbutik, bor i östra värmland.
Älskar din blogg och hittade den när din yngsta var typ året. Alltid inspirerande 🙂
Gillar just att du är så jordnära och inte ständigt försöker få oss läsare att köpa den och den grejen, som en hel del matbloggare gör när de är sponsrade!

Jennys_matblogg
Reply to  Mira
10 år sedan

🙂 Roligt att du har följt med bloggen så länge – jag känner igen ditt namn bland kommentaterna 🙂

Cecilia
10 år sedan

Hej!

Jag läste för många år sedan ett hemma hos repotage om Pernilla Wahlgren. Såg en så fin tavla på ett hjärta. Googlade och hamnade på Pernillas Värld och sedan på din blogg. Och den har jag följt sedan dess :-). Dina recept används flitigt i vår familj. Jag är 41 år och jobbar som sjuksköterska. Bor på västkusten och har en liten microblogg.

Tack för en fin och användbar blogg!

utmaningenblog.wordpress.com

Jennys_matblogg
Reply to  Cecilia
10 år sedan

🙂 Vad roligt att du följt med så länge.
Tiden går snabbt!

Kram

Cecilia88
10 år sedan

Hej! Jag heter cecilia, är 26 år och bor i Uppland med min pojkvän (tillsammans i 9, snart 10 år) och våra två hundar. Har tidigare jobbat som undersköterska men håller just nu på att byta yrke och bransch till administration. Jag hittade till din blogg för ca 1 år sedan, hur jag hittade till dig kommer jag tyvärr inte ihåg. Men sen ett år tillbaka har jag nästan tittat in dagligen, lagat många av dina recept och funnit mycket inspiration. Jag läste att någon i tidigare kommentar skrivit att du är en ”vanlig” tjej/kvinna och där instämmer jag helt. Jag gillar att din blogg känns ”vanlig” och inte innehåller dyr mat, kläder, osv. Du är en storbloggare utan att vara en storbloggare. Du är en av mina favoritbloggar, brukar kika in på din instagram också (har dock ingen egen än).

www.baraenkakatill.se
10 år sedan

Hej Jenny! Jag har nyligen börjat läsa din blogg, och tycker den är jättetrevlig! Och Växjö är ju nära Öland där jag bor. Jag såg att du skrivit att du kommer från Öland, och vi verkar vara lika gamla, så jag tycker att jag borde känna igen dig. Men jag är ganska virrig, så det ska man väl inte ge sig på. 😉 Vad roligt att du blivit moster, grattis! Själv har jag häckat på BB i Kalmar varje dag i över en vecka nu, jag måste gå på kontroller varje dag innan vår bebis tänker titta ut, vilket förhoppningsvis blir om några dagar.

Jennys_matblogg
Reply to  www.baraenkakatill.se
10 år sedan

Hej där,

Japp, jag kommer från öland- men öland är ju rätt stort 🙂
Jag är uppvuxen i köpingsvik / borgholm. Nu måste jag ju kika in på din blogg om jag känner igen dig 🙂

Lycka till med bebisen !

Kram

Carolina
10 år sedan

Hej! Har läst din blogg ett par år och tycker den är toppen! Har fått så mycket inspiration till matlistor, bakning och annat. Så tack för en kanonbra blogg! Bor precis som du i Växjö och jobbar inom IT men ska snart vara mammaledig med andra barnet.
Ha det bra!

Jennys_matblogg
Reply to  Carolina
10 år sedan

Så roligt att du berättar! Tack – vad glad jag blir 😀

Hanna
10 år sedan

Hejhej, är 31 år och bor i Malmö sedan 5 år men kommer ursprungligen från Växjö:) Bor med min sambo och en dotter på 3 år samt en lillebror i magen som beräknas komma i augusti. Jobbar inom logistik. Hittade din blogg genom en slump när jag sökte efter något recept men sedan dess är jag inne flera gånger varje dag och tittar, älskar den!! Har bakat massor med olika saker som alltid får extra mycket beröm när man bjuder på dem, så fortsätt med det du gör för du gör det så bra:)

Jennys_matblogg
Reply to  Hanna
10 år sedan

Hej Hanna
Roligt att vi verkar vara rätt många från växjö här ( även om jag från början är från öland : ) Och vad kul att du gillar bloggen & recepten –
Kram

Sofia
10 år sedan

Hej!
Jag är 21 år och kommer från Mariestad i Västergötland men flyttade till Örebro för att plugga till lärare förra hösten. Om tre veckor flyttar jag och min pojkvän ihop i en två i Örebro och det ska bli superspännande.
Jag har inte hängt med dig så länge men jag älskar att dina recept inte är så krångliga, det är få steg att utföra och ingredienserna är oftast sånt man har hemma. Därför sitter vi ofta här och kikar när vi skriver matlista på veckorna. Näst intill det bästa med dina recept är att jag kan laga dem även med en studentinkomst! 🙂

Jennys_matblogg
Reply to  Sofia
10 år sedan

Vad glad jag blir att du tycker det- jag vill att man ska tycka att alla har tid, kunskap och råd att laga maten 🙂

Nette
10 år sedan

Hej!
Har läst din blogg länge, men aldrig kommenterat.
Jag är 31 år och bor i Kungsbacka och är just nu mammaledig med min 1-åriga dotter. Annars jobbar jag som undersköterska.
Jag älskar verkligen dina recept på ”husmanskost” då det enkla oftast är det godaste.
Tack för en bra och mysig blogg!

Jennys_matblogg
Reply to  Nette
10 år sedan

Roligt att det är så mycket blandat- en del vill bara ha recepten med bakning en del bara med matlagning 🙂
Ha en fortsatt fin kväll

Kram

Malin
10 år sedan

Hej Jenny!
Jag heter Malin och bor i Gävle. Jobbar som förskollärare, ett jobb jag älskar ( drömmer i hemlighet om att jobba med inredning ) Jag är gift med Fredrik sedan 14 år och vi har tre barn 15, 12 och 6 år. Jag har följt din blogg i ca 1år. Den innehåller precis allt jag vill att en blogg ska innehålla, inredning, recept, mode och familjeliv. Jag tycker om att man hela tiden kan känna igen sig när man läser. Startade en egen blogg ungefär samtidigt som jag började läsa din, men än så länge läses den mest av släkt och vänner 🙂
Tack för en jättefin blogg!
Kram Malin
mallansvardag.blogg.se

10 år sedan

Hej hej =)
Heter Kristina men kallas för Kiwi. Bor i Yttersel som ligger i Örnsköldsviks kommun med min sambo Pär och våran son Leo som är 10 månader. Älskar att baka och laga mat, har min egen blogg men de är mer mina vänner och familj som läser den. Ser mig inte som en JÄTTE bra bagare eller kock men jag lyckas alltid mätta min familj och vänner, ingen som klagat än vad jag vet i alla fall 😛 Jobbar inte nu utan är föräldraledig så jag njuter av tiden med min son och att få laga den mat och baka det jag tycker om så ofta jag bara kan. Ha som mål att alltid göra minst två nya rätter varje vecka så man alltid får testa sig själv, då kommer din blogg mycket bra tillhands. Älska din blogg så fortsätt länge och va en inspirationskälla. Kram!

Jennys_matblogg
Reply to  FanatsyKiwi
10 år sedan

Så tänker jag också , med maträtterna. Men jag försöker ju då för er bloggläsares skull att prova fem olika maträtter i veckan 🙂
Vad kul att du gillar bloggen.
Kram

Hanna
10 år sedan

Hej Jenny!
Mitt namn är Hanna och är 24 år gammal. Jag bor i Sthlm och jobbar som säljare/make-up artist på Åhléns! Jag har stort intresset för skönhet och make-up samt för bakning… Två helt olika intessen men lika roligt båda sakerna…

Jag drömmer om att få gå på någon bakkurs i några veckor och lära mig så mycket som möjligt, spec dekorera tårtor!

Jag kollar in din blogg/insta varje dag

Jennys_matblogg
Reply to  Hanna
10 år sedan

Vad snällt, tack. 🙂
Tårtor är något som jag också vill lära mig att baka bättre:)

Kram

Susanne
10 år sedan

Hej! Susanne här, bor i närheten av dig ute i Sandsbro! Jobbar som administratör (kan vara det tråkigaste ordet?!) på ett härligt mellanstort företag med underbara kollegor<3 fast nu har jag varit mammaledig ett tag så i September börjar "vardagslunken" igen med hämta, lämna, jobba osv. Fast jag längtar lite efter det iaf och gör nu allt för att suga musten ur sista tiden hemma med de små! Hittade till dig när jag letade efter kladdkaksrecept för fyra år sen via PWs blogg och har kikat in hos dig flera ggr i veckan sen dess! Tycker om att du är DU och inte försöker glamma till dig eller ditt liv, även om du nu har ett lite ovanligt liv är det ändå just att du är jordnära och som vilken som av mina kompisar som gör att man "stannar". Kram, ha en bra dag!

Anonym
10 år sedan

Hej!! Malin heter jag, 28 år och från Jönköping. Jag jobbar som byggnadsingenjör på ett arkitektkontor, att få jobba med mitt stora intresse för design och utformning!!
Har läst din blogg sedan Pernilla-tiden, och har testat många av dina kakrecept

Lilloo
10 år sedan

Hej! Linda heter jag och är 34 år. Är i från Karlstad, bor numera strax norr om Härnösand. Jobbar som personlig assistent. Har fördelen att kunna få laga mat och baka både hemma och på jobbet. Har sparat många av dina recept som jag använder mig av både hemma och på jobbet. Gillar variationen i din blogg och har följt den till och från en tid, men är så otroligt dålig på att lämna kommentarer =)

Natalie Haglund
10 år sedan

Hej, Natalie 37 år och bor i Tyringe straxt utanför Hässleholm. Just nu arbetslös men annars jobbar jag med något administrativt! Tagit upp bloggandet nu efter att jag gjort en Gastric by pass operation och jag bloggar om mat (med myyyycket inspiration från bal din blogg) som jag lagar och äter. Hemmaathaglund.blogspot.com heter min blogg.

Tyvärr är sötebrödsdagarna över för mig, nästan iallafall, din chokladsnitt kan jag ff äta och bakar dem ofta då min dotter snart 5 år äääälskar!

Så kladdkakorna är inget jag kommer baka på länge.:-)

Ser fram emot inlägg om er sommarstuga:-)

Natalie Haglund
10 år sedan

Glömde säga att jag följt dig sedan du bloggade hos Pernilla:-)

Matikvadrat.se
10 år sedan

Vad roligt att det har gått så bra för dig! Har prövat några av recepten härifrån. Det finns mycket gott 🙂 Tycker du har så fint hemma!
Heter Christine, är 32 år och bor i Örebro. Har också en matblogg (med inslag av lite allt annat i livet också). Jobbar på kontor på dagarna så bloggen är en bra motpol.

Kram

Anna
10 år sedan

Jag heter Anna, 29 år och bor i Malmö sen snart 10 år. Ursprungligen från söder om Växjö. Jobbar som rekryteringskonsult men är föräldraledig just nu med mitt första barn som blir 1 om 2 veckor. Följt dig sedan ca 2 år och gjort massor av dina sötsaker 🙂 får alltid massa inspiration till mitt bakande så stort tack för det!

Katarina
10 år sedan

Hej! Jag heter Katarina och är 41. Bor i Göteborg med man och två barn, 10 och tolv år gamla. Jag arbetar som förskollärare på en förskola i närheten. Jag har följt dig i drygt ett år. Brukar dregla över dina bilder på instagram när jag har rast!

Mickan
10 år sedan

Vad roligt att läsa om din blogghistoria! Jag har nog nästan varit med sen starten av din blogg, hur jag hittade hit minns jag dock inte 🙂 Själv heter jag Marika, är 27 år, bor i samma stad som du och så är jag nybliven mamma sen tre månader så jag är just nu föräldraledig. Din blogg är alltid uppe när vi planerar veckomatsedeln varje onsdag 😉 Nu ska jag söka runt efter ett dessertrecept som vi kan bjuda på på fredag 🙂 Tack för vi får hänga med dig! 🙂

Marie
10 år sedan

Kul att få läsa din historia runt bloggen. Jag har bara följt den drygt ett år. Heter Marie är 27 år och arbetar som skolkurator. Bor i Gävle tillsammans med sambo och sonen på 3 år. I augusti väntas tillökning! Älskar din blogg, och dina bilder inspirerar verkligen! Kram och fortsatt lycka till med bloggandet!

Jennys_matblogg
Reply to  Marie
10 år sedan

🙂 Tack snälla.
Och grattis till magen!

Emma
10 år sedan

Hejsan!
Jag heter Emma, är 28år och bor i Ljungsbro.
Just nu är jag sjukskriven då jag har opererat bort alla mina lymfkörtlar på höger sida av halsen.
Dom togs bort för att jag fick cancer i sköldkörteln (-08) och efter det fick jag nya tumörer i lymfkörtlarna. Så istället för att få opereras varje gång läkarna upptäckte en ny togs alla bort!

Jag är ganska ny här men jag återkommer hit för att du lagar så otroligt god mat!
Hemma är det bara jag som lagar maten så det är kul att få lite inspiration av någon annan

Jennys_matblogg
Reply to  Emma
10 år sedan

Hej Emma
Hoppas du mår bättre, och hoppas att cancern håller sig bort nu!
Vad glad jag blir att höra att du gillar recepten

Kram

Emma
Reply to  Jennys_matblogg
10 år sedan

Ja tack!
Jag känner mig bra iaf

Annika
10 år sedan

Så roligt att du har lyckats så bra med din blogg. Jag hittade ett av dina recept för något år sen och sparade ett receptet. Började sen följa dig efter ett tag, lite roligt att sen upptäcka att du bor i Växjö och i den statsdel jag är född och uppvuxen i. Bor nu i villa i öjaby med man och barn, 16 och 13 år. Jobbar inom vården, älskar heminredning och att vara i vårt sommarhus i Köpingsvik 😉 Önskar dig ett stort lycka till med din blogg och ser fram emot många goda och fantastiska recept framöver.

Jennys_matblogg
Reply to  Annika
10 år sedan

Hej Annika,
Vad roligt 🙂 Jo vi trivs jättebra här, och i området & Öjaby är också jättefint.

Härligt att ni också har stuga i köpingsvik – vi får våra nycklar om en och en halv vecka.

Ha en jättefin onsdag

Kram

Jenny
10 år sedan

Jenny heter jag och bor i Göteborg. Är 26 år gammal och är mammaledig nu 🙂

Jennys_matblogg
Reply to  Jenny
10 år sedan

Hoppas du får en fin onsdag i göteborg idag 😀

FruBerntsson www.zr84.blogspot
10 år sedan

Vad roligt att det går bra för dig och din blogg. Vad du är lik din syster Daries. Hann träffa henne vid enstaka gång innan hon flyttade från Älmhult genom vår gemensamma vän Susanne. Kram

Jennys_matblogg
Reply to  FruBerntsson www.zr84.blogspot
10 år sedan

Tack , det tar jag som en komplimang 🙂
Ja, nu är det ett tag sen hon flyttade- tiden går snabbt, roligt att du har hittat hit.

Kram

anci lehtonen 25900 dalsbruk
10 år sedan

hej Jenny!
jag heter Anci,mormor/farmor till 7,brukar jag säga.Lever med min sambo Madde, 7 årig ljuvlig tax flicka.älskar din blogg, såååå inspirerande. Följer den varje dag!Fortsätt så , söta vän, förresten jag bor i Finland, Dalsbruk,ca 100 km sydost om Åbo.

Jenni
10 år sedan

Jenni heter jag, 24 år och bor i närheten av Hässleholm och jobbar som ekonom. Jag har följt din blogg sedan du bloggade hos Pernilla och därefter har jag varit fast. Kikar in här varje dag mer eller mindre och gillar din kobination med mat&bak blandat med inredning. 🙂

Jennys_matblogg
Reply to  Jenni
10 år sedan

Vad roligt att ni är ett gäng som hängt med så länge!
🙂

Agneta
10 år sedan

Jag heter Agneta och är 47år. Bor i Örebro med min man och våra 2 barn, 14 och 18år. Jag har följt din blogg ända sedan Pernilla W-tiden och fått mycket inspiration och idéer till framför allt vardagsmaten. För 2 år sedan gick vi över till lågkolhydratkost (typ LCHF) och din recept på mat funkar verkligen jättebra. Dina fantastiska bakverk får vi däremot avstå men det funkar att bara få titta också! Man kan tillfredsställa hjärnan med bilder och sötsuget har minskat genom vår matomställning. Jag kommer fortsätta följa dig och inspireras. Så här i grilltider använder vi dina röror och grilltillbehör flitigt.
Ha en underbar sommar och lycka till med sommarhuset!
//Agneta

Jennys_matblogg
Reply to  Agneta
10 år sedan

Vad roligt att ni har hittat em livsstilsom assar er 🙂
Och glad jag blir att ni hittar inspiration här.

Välkommen tillbaka

Kram

Jenny A
10 år sedan

Hejsan. Jag heter också Jenny, är 36 och bor i Falun. Jobbar på en leksaksbutik. Har följt dig i många år nu, ända sedan Pernilla.

Mari
10 år sedan

Hej, Mari heter jag och är 37 år. Är hemma med min son som är 4 månader. Uppskattar din blogg såå mycket. När vi har gäster och jag bjuder på mat eller bakverk från din blogg så tycker alla att det är så gott. Det är från Jennys matblogg säger jag.
Nu frågar alltid svärmor ”Det är från Jennys va?” -Jajjemen, säger jag.
Ha en skön sommar!

Jennys_matblogg
Reply to  Mari
10 år sedan

Å vad glad jag blir:)
Tack för att du berättar!

Kram

Marie
10 år sedan

Hej!
Jag heter Marie och blir 35 i höst (hjälp, vart har tiden tagit vägen?). Bor i Eskilstuna med sambo och två söner på 4 och 5½ år. Jobbar som Transportledare/Trafikledare.
Hittade din blogg för någon månad sedan och det finns mycket gott här! Har inte hunnit provlaga/baka nåt än men det vankas 4-års kalas nästa helg och med tanke på vilken godisråtta sonen är – han älskar lakrits och choklad – så får han välja nåt här som han vill smaka 🙂
Tack för en jättehärlig blogg med massor av inspirerande bilder och recept 🙂
Ha en fin dag!

Jennys_matblogg
Reply to  Marie
10 år sedan

Tusen tack , vad glad jag blir!

Jennika
10 år sedan

Hejsan!
Jag är en 22-årig civilingenjörsstudent i Lund som följer din blogg dagligen. 🙂 Är ett stort fan av att baka (och att träna)! Du är en orsak till att om jag bakar något så blir det ofta kladdkaka 😉
Gillar din blogg för att det är kul recept och mycket fina bilder.

Jennys_matblogg
Reply to  Jennika
10 år sedan

🙂 Tusen tack , vad roligt att höra!

Johanna
10 år sedan

Hej! Jag heter Johanna och är 25år. Just nu är jag hemma och är föräldraledig med mina två barn, Teus som är 2år och Minna som är 3månader. 🙂 Vi bor i en by som heter grangärde (norr om ludvika). Älskar livet hemma och med alla dina kanontips på bakverk och maträtter så grejar jag för fullt här.Lagar nog en ny maträtt från din blogg i veckan och alla har vart jättebra hittils! Dajmbeskvierna som jag hittade här kan jag dock inte göra mer då de blev ett stort beroende och jag klämde alla på ett par dagar själv! 😛 Gången därpå gjorde jag dubbelsats å inte blev de kvar nå längre för det. 😉
Tack för alla tips och en fin blogg!

Jennys_matblogg
Reply to  Johanna
10 år sedan

Å vadroligt att höra:)
Daimbiskvierna är väl gooooda- måste snart baka igen!

Kram

10 år sedan

Hej,
Jag heter Anethe är 41 år och bor i Stockholm jag har två barn och älskar att baka, dina recept är underbara..perfekta ideer när jag ska bjuda på fika. Jag gillar din blogg och den inspererade mig att börja blogga själv och det tycker jag är jätte kul..
Tack.. och fortsätt insperera:)

Jennys_matblogg
Reply to  Anethe
10 år sedan

😀 vad glad jag blir att höra det!
Lycka till med bloggandet.

Kram

Malin
10 år sedan

Hej finaste Jenny!
Jag heter Malin, fyller 20 år på söndag, bor i Norrköping där jag studerar på universitetet, och har precis tagit sommarlov efter mitt första år här. Jag älskar att laga mat och baka, och det där med att studenter inte har råd med god mat är en tråkig myt. Det är ju hur enkelt som helst att leva sunt, gott och billigt! Med en så fin inspirationskälla som dig blir det bara ännu roligare. Stor kram!

Jennys_matblogg
Reply to  Malin
10 år sedan

Hej Malin
Grattis till sommarlovet 🙂 Och visst kan man laga god mat billigt. Allt behöver inte bli dyrt- man kan jämföra priser och handla på Willys & Netto så kan man köpa massa god mat till ett lägre pris.

Vad glad jag blir att du gillar bloggen.

Välkommen tillbaka.

Stor Kram

Josefin
10 år sedan

Hej Jenny!
Vad roligt att få läsa lite om dig och vad roligt att du kan leva på din hobby! 🙂 Du är verkligen en stor inspirationskälla och jag halkade in här efter att hitta dig på instagram. Ofta lätta recept och fina bilder gör att man vill prova det mesta.
Jag heter Josefin och bor i Kalmar, fyller 25 i höst. Från att knappt satt min fot i köket så tillbringar jag där flera timmar i veckan, jag tycker det är lite roligare att baka än laga mat, men det blir båda delarna förstås. Tack för daglig inspiration och jag tipsade min mamma om din blogg så dina recept är ett ofta förekommande samtalsämne mellan oss 🙂 Ha det fint och fortsätt med ditt fantastiska jobb!

Jennys_matblogg
Reply to  Josefin
10 år sedan

Men å vad roligt att höra 🙂
Tack för att du berättar

Kram

Sara
10 år sedan

Hej!!

Tack för en underbar blogg!

Jag heter Sara, bor i Höganäs och arbetar som lärare 🙂

Kram

Jennys_matblogg
Reply to  Sara
10 år sedan

Hej Sara
Många lärare & förskolelärare här bland läsarna 🙂 Roligt.

ha en jättefin helg!

kram

Nästa inlägg

Vardagsfavorit: Ugnspannkaka med lingonsylt

123
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x